Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Paket usluga Apoteka PLUS širom Srbije

U decembru smo poželeli da u 2018. imate lepe vesti i evo, donosimo jednu u nizu. Od januara će vam paket usluga Apoteka PLUS biti još dostupniji, jer ćete ga naći u još 11 apoteka!

 

Pored toga što se sam paket usluga širi, širi se i mreža apoteka koje se identifikuju sa načinom rada koji u centarApotekaPlus_aktuelnosti stavlja korisnike svojih usluga. Nove apoteke sa znakom Apoteka PLUS su 4 apoteke Antić u Pirotu i Babušnici, apoteka Sunce Pharm na pet lokacija u Beogradu i jednoj u Ostružnici, kao i apoteka Puls u Borči.

 

Mesta u kojima sada možete naći savete i popuste po meri vašeg zdravlja su: Beograd, Novi Sad, Subotica, Šabac, Nikinci, Pančevo, Starčevo, Surčin, Ostružnica, Zlatibor, Veliko Gradište, Rabrovo, Kladovo, Velika Plana, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Obrež, Ćićevac, Varvarin, Pirot, Babušnica, Užice, Požega, Grocka, Borča, Aleksandrovac, a tačne adrese svih apoteka sa znakom Apoteka PLUS možete naći ovde.

Prijavite se na vesti na sajtu www.apotekaplus.rs i budite u toku sa novinama. Na raspolaganju vam je i opcija onlajn saveta farmaceuta putem fejsbuk stranice, ili putem sajta i rubrike Pitajte farmaceuta. Pišite nam o kojim temama biste voleli da čujete više i mi ćemo se njima pozabaviti i postaviti ih na sajt.

Ukoliko apoteka koju volite ne nosi znak Apoteka PLUS, predložite joj da nam se obrati. Najvažniji kriterijum koji apoteka treba da ispuni da bi imala znak Apoteka PLUS je da ima poverenje korisnika svojih usluga.

Sve apoteke sa ovim znakom imaju isti program lojalnosti – Karticu zdravlja, specijalan program za roditelje beba, veliku podršku za pacijente obolele od različitih oboljenja i u kontinuitetu daju 5% popusta dobrovoljnim davaocima krvi. Naravno, promocije i savetovališta su uobičajni deo poslovanja.

Dozvolite da zajedno brinemo o vašem zdravlju. Brinite o sebi i svojima, mi ćemo o vama.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top