Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Ponuda Senior PLUS – imunitet!

Ovog meseca pripremili smo za sve članove Kluba Senior PLUS dodatne pogodnosti i mesečne popuste na preparatima koji se savetuju za jačanje imuniteta.

Važno je voditi računa o imunitetu koji pomaže našem organizmu da se sopstvenim mehanizmima odbrani od virusa, infekcija, bakterija, parazita i ostalih patogena. Dobar imunitet u velikoj meri zavisi od stila života. Zato je veoma bitno održavati zdrave životne navike koje pozitivno utiču na jačanje imuniteta. imunitet

Prvenstveno, trudite se da se hranite zdravo i da vam ishrana bude bogata voćem i povrćem. Ukoliko ne unosite dovoljno važnih vitamina i minerala putem ishrane, posavetujte se sa farmaceutom u vezi uzimanja suplemenata u skladu sa vašim potrebama.

Budite fizički aktivni, koliko god je to moguće u zavisnosti od vašeg zdravstvenog stanja i mogućnosti. Redovna fizička aktivnost pomaže da se poveća funkcija imunološkog sistema.

Kvalitetan san je preduslov za dobar imunitet. Uvedite sebi rutinu da svako veče idete u slično vreme na spavanje i trudite se da se pridržavate toga.

Stres je danas nažalost neminovna pojava, ali trudite se da ga suzbijete koliko god je to moguće. Ukoliko ste pod stresom to se može odraziti na vaš imunitet.

Trudimo se da stručnim savetima naših farmaceuta i pažljivim odabirom ponude preparata za svako zdravstveno stanje,  uvek u Apotekama Plus dobijete uslugu i podršku više.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top