Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Nova usluga – Klub Senior plus

Poštovani korisnici naše Kartice zdravlja, pred vama je nova usluga Senior plus koja podrazumeva dodatne mesečne popuste i pogodnosti.

Svaki mesec biće posvećen zdravstvenom problemu, koji ćemo obraditi kroz stručne tekstove i savete uz koje ćete dobiti pomoć da bolje razumete svoju bolest i držite je pod kontrolom, kao i da sprečite razvoj eventualnih komplikacija.
ApotekaPLUS-senior plus

Kroz tekstove naučićete više o uzrocima nastanka bolesti, mehanizmima njenog razvoja, parametrima koje treba da pratite u kontinuitetu i analizama koje treba redovno da sprovodite. Potrudićemo se da razjasnimo način na koji samo oboljenje utiče na pojedine organe i organizam u celini, šta sve možete da očekujete i šta treba da uradite kako biste sprečili negativne posledice.

Poznavanje bolesti učiniće da se i vi bolje osećate, pošto ćete moći spremnije da se suočite sa njenim tokom, čime se može sprečiti da vas neki simptom iznenadi ili uplaši.

Za obradu svake zdravstvene teme tražićemo mišljenje stručnjaka, koji se svakodnevno sreću sa navedenim problemom. Konkretna iskustva iz prakse od značaja su za svakog pacijenta. Na taj način želimo da vam pokažemo koliko cenimo poverenje, koje nam ukazujete svakodnevno u našim apotekama i koliko nam je stalo da održite i unapredite svoje zdravstveno stanje.

ApotekaPLUS-dozator za lekove

Za najvernije korisnike naših usluga u okviru Kluba Senior plus pripremili smo i posebne poklone, koje možete pronaći u našim apotekama. U pitanju su predmeti velike upotrebne vrednosti – nedeljni dozatori za lekove. Uz svaki dozator imate mogućnost da dobijete i kartice terapije, u okviru kojih famaceuti mogu da upišu vašu terapiju, doba dana za primenu određenog leka, ali i dodatni savet. Takođe, moguće je i da vam farmaceut pruži dodatnu uslugu pakovanja terapije u dozator, nakon čega je neophodno da sledite uputstva o primeni, upotrebi drugih lekova, obavezi uzimanja određene količine tečnosti i poštovanju svih smernica koje se odnose na primenu leka. Na ovaj način ćete biti u najvećoj meri zaštićeni od neželjenih efekata terapije i ona će imati maksimalnu efikasnost.

Potražite najbližu apoteku iz mreže Apoteka plus, jer mi uvek nudimo uslugu više.

 

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top