Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Suplementacija

Suplementacija

Za sve članove Kluba Senior PLUS ovog meseca pripremili smo dodatne pogodnosti i mesečne popuste na suplementima koji se savetuju za prevenciju i dopunu vitamina i minerala ukoliko ih nedovoljno unosimo u organizam putem ishrane.Senior plus

Raznovrsna ishrana je najbolji način da unesete u organizam sve neophodne vitamine i minerale koji nam pomažu da budemo i ostanemo zdravi.  Po preporukama Svetske zdravstvene organizacije dnevni unos namirnica treba da bude izbalansiran tako da svakog dana u organizam unesemo 55% ugljenih hidrata, 15% proteina i 30% masti.

Uz današnji tempo života, ali i kvalitet namirnica koje su nam dostupne, najčešće ishranom ne unosimo sve neophodne dnevne doze vitamina i minerala i tada nam je neophodna dodatna suplementacija radi celokupnog zdravlja organizma. Farmaceut u apoteci je uvek tu da vas posavetuje o racionalnoj i neophodnoj suplementaciji u skladu sa vašim zdravstvenim stanjem.

Trudimo se da stručnim savetima naših farmaceuta i pažljivim odabirom ponude preparata za svako zdravstveno stanje,  uvek u Apotekama Plus dobijete uslugu više.

Mi brinemo o vama! Za sve naše verne članove kluba Senior PLUS obezbedili smo POKLON dozator za pakovanje sedmodnevne terapije. Raspitajte se kod vašeg farmaceuta za više detalja.

suplementacijaPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top