Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Saveti za roditelje

Prirodna nega za bebe i mame

Želja svakog roditelja je da očuva zdravlje svog deteta, uključujući i negu njegove kože. Osnovni cilj nege nežne bebine kože jeste da ona bude čista i zdrava. Redovnom negom se smanjuje mogućnost nastanka iritacije kože, a to se postiže pravilnim održavanjem higijene i primenomPrirodna nega za bebe proizvoda koji su namenjeni nežnoj bebinoj koži. S obzirom da je koža beba izuzetno osetljiva, potrebno je koristiti proizvode za negu prirodnog porekla, bez dodatih hemijskih supstanci. Pravilnom negom kože može se sprečiti pojava iritacija kože u vidu ojeda i osipa.

Proizvodi to.to brenda su napravljeni od prirodnih materijala: pamuka, viskoze, celuloze, bez dodataka parfema i parabena. Namenjeni su za higijenu i negu osetljive kože beba i mama.

 

Šta su to.to baby soft krpice?

 

to.to baby soft krpice su napravljene od 100% viskoznih vlakana bez dodataka. Potpuno suvu, viskoznu krpicu je potrebno pokvasiti vodom, iscediti višak vode i na taj način ćemo dobiti prirodnu vlažnu maramicu, bez dodataka hemijskih jedinjenja, bez parfema i parabena.

to.to baby soft krpice možete koristiti za higijenu bebine kože od prvog dana, kod umivanja, zamene pelena ili jednostavno pre ili posle obroka

 

to.to blazinice vate napravljene od najfinije 100% pamučne vate za Vas i Vaše najdraže, perforirana u blazinice dimenzija 9,5x10cm.

 

Vaše zabavne obroke upotpunite jedinstvenim, dezeniranim, jednokratnim to.to baby portiklama.

to.to vlažni toalet papir, blago navlažen pantenolom i nevenom, napravljen kao proizvod za celu porodicu.Idealan pratilac na putovanjima.

Kada nismo u prilici da operemo ruke imamo rešenje. Naša tajna su vlažne maramice sa kamilicom i alojom.

Biorazgradivi štapići sa pamučnom vatom su uvek tu da posluže za čišćenje ušne školjke ili sekreta iz nosića.

Komplet za negu pupka sadrži sasvim dovoljan broj sterilnih kompresa i tufera za obradu pupčanog patrljka i manipulacije oko oka.Sterilni štapići sa graničnikom će pomoći u ovom osetljivom trenutku za bebu.

Šta smo napravili za mamu?!

to.to mama ulošci su 100% pamučni higijenski ulošci.Namenjeni su ženama u periodu posle porođaja, za obilne cikluse ili posle ginekoloških intervencija.XL veličine (40cm x 10cm) i

zaštitna folija pružaju dodatnu sigurnost.Pakovanje sadrži 6 uložaka.

 

to.to mama mrežaste gaćice su napravljene za prve dane posle porođaja u M (38–42) i L (44–46) veličinama. Fiksiraju uložak .Perive na temperaturi do 60°C.Obavezne u torbi za porodilište ali korisne i posle ginekoloških intervencija i operacija.

 

to.to mama tuferi za grudi su napravljeni od prirodnih materijala. Svojim anatomskim oblikom čine da period dojenja bude svima, osim Vama, neprimetan.

 

U kompaniji Tosama su ponosni na liniju proizvoda to.to brenda jer samo najbolje iz prirode je najbolje za naše najdraže!



Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top