Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Saveti za roditelje

Prirodan inhalator za nosiće koji dišu

Eterična ulja imaju vrlo snažno protiv virusno delovanje, kako u prevenciji, tako i u lečenju već nastalih virusnih infekcija. Ne mogu se direktno aplikovati na kožu. Međutim, postoje drugi načini da blagotvorna isparenja pomognu deci koja, recimo, imaju zapušen nos. Spiranto flaster je jedna od komfornih i efektnih opcija. To je potpuno prirodan i bezbedan preparat, koji sadrži jedinstvenu kombinaciju lekovitih i delotvornih eteričnih ulja eukaliptusa, nane i lavande.

ApotekaPLUS-spiranto

Spiranto je namenjen za inhalaciju kod virusnih infekcija, da nosići dece dišu slobodno! Međutim, za razliku od klasičnih inhalacija, koje nisu zgodne za decu, uz Spiranto dete ni ne zna da je inhalirano. Spiranto flaster se zalepi za odeću i postepeno ispušta isparenja mešavine etarskih ulja. Deluju tako što lagano isparavaju i otpušavaju nos, suzbijaju curenje iz nosa, olakšavaju disanje i smanjuju kašalj.

Preporučuje se uz terapiju virusnih i bakterijskih infekcija gornjih respiratornih puteva, kako bi se pokrio period tokom celog dana i noći. Dakle, koristan je kod prehlade, gripa, sinuzitisa, alergijskog rinitisa, curenja iz nosa, zapušenog nosa, bolnog grla, bronhitisa.

Evo po čemu su čuvena eterična ulja koja se nalaze u Spiranto flasterima:

  • Eterično ulje eukaliptusa (listovi eukaliptusa) – pročišćava gornje disajne puteve, umiruje kašalj i olakšava disanje
  • Eterično ulje lavande (listovi lavande) – ublažava kašalj, blagotvoreno deluje na nervni i mišićni sistem i ublažava kašalj
  • Eterično ulje nane (listovi nane) – opušta mišiće, smanjuje napetost, glavobolju, kašalj, promuklost i ostale simptome prehlade

Spiranto flaster ima veliku prednost u odnosu na druge inhalacione masti. Ne nanosi se direktno na kožu, već se lepi na odeću. Ne izaziva alergijske reakcije!

Dodatni plus je što ne sadrži mentol i kamfor, koji mogu biti potencijalno štetni za dete!

Spiranto flasteri deluju dugo – jedan flaster je aktivan 8 sati!

Budite bezbrižni tokom noći! Vaše dete će normalno disati uz priordan inhalator, neće kašljati i imaće miran san i lepe snove!

ApotekaPLUS-spiranto

 

 

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top