Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Jedini „3 u 1“ probiotik za žene, sa vaginalnim dejstvom

Normalna vaginalna flora od velikog je značaja za kompletno zdravlje žene i predstavlja prirodnu zaštitu od vaginalnih infekcija. Vaginalnu floru čine dobre bakterije laktobacili, tako što formiraju zaštitni biofilm. Narušavanje ravnoteže vaginalne flore pogoduje razvoju vaginalnih infekcija. Do narušavanja ravnoteže može doći iz različitih razloga: pad imuniteta, stres, dugotrajna upotreba antibiotika, trudnoća, menopauza, bolest (dijabetes), pre i nakon ginekološke intervencije, operacija, porođaj, primena kontraceptiva (oralnih, spirala). Pored ovoga, postoje i faktori nad kojima žena može imati više kontrole i umanjiti rizik od njih: nošenje neadekvatnog veša, neredovna higijena, često korišćenje dnevnih uložaka, promena klime, putovanja i odlazak na bazen.probiotik

S obzirom na to da ima tako puno fakora rizika, ne čudi podatak da su vaginalne infekcije najčešći razlog zbog kojeg žene svih starosnih dobi posećuju ginekologa. Većina žena će bar jednom u životu imati vaginalnu infekciju, a čak kod 50% njih će doći do pojave ponovnih.

Pored toga što je važno lečiti vaginalne infekcije, od izuzetnog značaja je sprečiti njihov nastanak upotrebom probiotika koji ima vaginalno dejstvo i utiče na obnavljanje vaginalne flore.

Probiotici sa vaginalnim dejstvom se mogu pronaći i u obliku koji se uzima oralno, u obliku kapsula.   Oni obnavljaju vaginalnu floru, jer sadrže dobre bakterije, koje imaju ulogu da nadomeste laktobacile u vagini i tako smanje rizik od nastanka infekcija i spreče razvoj bolesti.

Novina na našem tržištu je oralni probiotik Floral’aise (Floraleze),  sa vaginalnim dejstvom. Reč je o specijalno dizajniranoj formuli probiotske kulture i vitamina A za intimnu udobnost žena sa trostrukim dejstvom. Dakle, ona ne deluje samo na vaginalnu floru, već je podrška i kod terapije i drugih infekcija koje često muče žene.

Floral’aise  ,,3 u 1“ probiotik:

  1. obnavlja crevnu floru;
  2. obnavlja i održava zdravom vaginalnu floru;
  3. podrška je terapiji urinarnih

Floraleze predstavlja jedinstvenu sinergijsku kombinaciju za vaginalnu zaštitu namenjenu ženama svih životnih dobi (adolescentkinje, zrele žene, žene u menopauzi), a mogu ga koristiti čak i trudnice i porodilje. Komforan je za primenu, pije se 1 – 2 puta dnevno minimum 20 dana, a poželjno ga je koristiti 2 – 3 meseca u kontinuitetu kako bi ispoljio potpun efekat.

FloralezPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top