Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Zašto su muškarci podložniji gripu?

U zimskim mesecima, skoro 70% poseta lekarima opšte prakse i pedijatrima prouzrokovano je akutnim virusnim infekcijama disajnih puteva, tj. prehladom, upalom grla i upalom sinusa. Odrasli mogu bolovati čak 3-5 puta u jednoj zimskoj sezoni. Najčešći uzročnici ovih infekcija su virus Influcence koji izaziva grip, rinovirusi, adenovirusi i Corona virusi koje češće vezujemo za prehlade.

VIRUSNE INFEKCIJE SE NE LEČE ANTIBIOTICIMA.

Sastav kompleksnih homeopatskih lekova je (biljke i minerali) i mogu ih koristiti svi: deca od 3. godine, odrasli, sportisti, stare osobe koje koriste dosta lekova.

Rezultati istrazivanja Džon Hopkins univerziteta iz Baltimora, objavljenja u jednom američkom časopisu, dovode do interesantnog zaključka da ženski polni hormon estrogen ima i ulogu u zaštiti ćelija od virusa gripa tipa A. Kako muškarci imaju 24 puta manje ovog hormona u svom telu oni su podložniji razvoju gripa u odnosu na žene.

Za prvu pomoć kod prehlade, upale grla ili bolnih sinusa uglavnom se prvo obraćamo apotekarima. Pored uobičajne preporuke za lekove iz klasične medicine, u našim apotekama se mogu naći i kompleksni homeopatski lekovi koji predstavljaju prirodno rešenje, kako za muškarce, tako i za zene, decu od 3. godine i stare osobe.

Influcid je homeopatski preparat za grip i prehladu za decu stariju od 3 godine i odrasle.

Tonsilotren je homeopatski preparat efikasan kod upala grla i krajnika kod dece i odraslih.

Posebno je aktuelan homeopatski preparat Cinnabsin, kao prirodno rešenje za lečenje obolelih sinusa.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top