Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

PROGRAM LOJALNOSTI

Uz program lojalnosti Kartica zdravlja do brojnih benefita

Program lojalnosti Kartica zdravlja je zajednički projekat svih apoteka koje nose znak Apoteka PLUS, s kojim se, potrošnjom u apoteci, može doći do popusta od 500 dinara! Ovo je samo jedan od mnogih benefita koji se mogu ostvariti uz Karticu zdravlja.

Trenutno je u mreži Apoteka PLUS aktuelno više programa, koji su dostupni samo onima koji su u programu lojalnosti Kartica zdravlja. Ovo su najprimećeniji:

  • Roditelj PLUS – poklon torba za kolica za bebe, puna poklon proizvoda i vaučera za povoljnu kupovinu, za trudnice i roditelje dece do 12 meseci starosti i ekskluzivni popusti na određene proizvode za bebe i roditelje koji su u programu. ApotekaPlus_kartica_zdravlja
  • Tematske akcije – veliki popusti za preparate koji su vezani za određene zdravstvene teme. Na primer, kardiovaskularni program povodom Svetskog dana srca. Zatim, popusti za proizvode za osteoporozu, menopauzu i druge tegobe koje se vezuju za starije stanovništvo u oktobru, koji obeležavamo kao Senior mesec. Budu tu i posebni popusti povodom Svetskog dana zdravlja, Dana borbe protiv dijabetesa i mnogi drugi. U januaru je krenula akcija 3+1 za različite proizvode koji važe samo za korisnike Kartice zdravlja.

Do Kartice zdravlja se dolazi vrlo jednostavno. Popuni se upitnik u apoteci i ona se otvori na licu mesta. Nije obavezno, ali je ostavljena opcija da se u upitniku popune podaci o mejlu, adresi i broju telefona, za slučaj da želite da budete obaveštavani o aktivnostima u Apotekama PLUS. Ukoliko se ikad budete predomislili, na kraju mejla koji šaljemo, imate jednostavnu opciju za odjavljivanje sa liste primaoca mejlova.

Stručno savetovanje je važan deo naše svakodnevice, ali staranje o Vašem zdravlju za nas predstavlja mnogo više i program lojalnosti Kartica zdravlja je samo jedan vid te brige. Dolaženjem u istu apoteku, dajete priliku farmaceutu da se bolje upozna sa Vašim potrebama i zdravstvenim stanjem. Tako će biti u prilici da Vam da još kvalitetniji savet, preporuči promenu u terapiji ili usmeri na posetu doktoru ako uvidi da je potrebno.

Prijavite se na newsletter, čitajte magazin Apoteka PLUS i zapratite nas na Fejsbuku kako bi bili u toku sa svime što pripremamo za Vas.

Dozvolite da se zajedno staramo o Vašem zdravlju.

AKTUELNI KATALOG

Saveti i popusti po meri Vašeg zdravlja

SAZNAJ VIŠE

PROGRAM LOJALNOSTI

Dozvolite da zajedno brinemo o Vašem zdravlju

SAZNAJ VIŠE

SAVETI

Aktuelno i korisno

SAZNAJ VIŠE

RODITELJ PLUS

Za bolji kvalitet Vašeg života

SAZNAJ VIŠE


Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top