Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

    • jan slajd

Roditelj plus

Čekate bebu ili ste je već dobili?

Čestitamo i poklanjamo!

U želji da pomognemo roditeljima u zahtevnoj prvoj godini života bebe, napravili smo poklon projekat Roditelj PLUS, koji prati niz različitih pogodnosti!

Već sam ulazak u projekat Roditelj PLUS donosi brojna iznenađenja. Prvo je poklon torba za kolica, takvog dizajna da može odgovarati i dečacima i devojčicama. Kad se otvori torba, slede sledeća iznenađenja. Torba je puna poklona i uzoraka koji mogu biti od velike koristi baš u prvim mesecima!

U torbi za kolica se nalazi i brošura sa preko 60 vaučera za kupovinu sa popustima do 25% i knjiga na preko 100 strana, puna vrednih saveta za zdravlje bebe i roditelja. Tu možete pročitati kako se neguje dete kad ima temperaturu, sor, grčeve, dijereju, ojed, osip, atopijski dermatitis … Kako se neguje nos bebe, oči, zubi koji niču, šta je važno za izbor probiotika, kao i suplemenata. Majke mogu naći inspiraciju i motivaciju za dojenje u nekoliko tekstova na tu temu, ali i da saznaju da pomognu svojoj bebi da pređe na nemlečnu ishranu, kako da se klone pesticida i koji je rizik od njih po bebe itd. roditelj plus

Zapravo, uz program Roditelj PLUS, roditelji imaju priliku da opuštenije i sigurnije donose odluke o izboru adekvatnih proizvoda za negu bebe, naročito ako je prva u porodici. Čitajući knjigu, saznaće na šta treba da obrate pažnju, šta neki proizvod čini kvalitetnim itd. Isprobavajući i koristeći poklone iz torbe moći će i lično da se uvere u kvalitet proizvoda, a onda i da ih kupe uz atraktivan popust uz pomoć vaučera, ako se za njih opredele.

Kasnije, svakog meseca će se ukazivati prilika za povoljniju kupovinu, kako proizvoda predstavljenih u torbi, tako i nekih drugih proizvoda, u okviru posebno osmišljene akcije koja će važiti ekskluzivno za učesnike Roditelj PLUS programa. Roditelji koji su ostavili svoj mejl pri preuzimanju poklon torbe će dobijati informaciju o ekskluzivnim ponudama za Roditelje PLUS, ali i nove savete.

Kako do poklon torbe za kolica?

Pravo na učešće u programu Roditelj PLUS ima roditelj koji je ušao u program lojalnosti Kartica zdravlja Apoteke PLUS i ostvario sve potrebne uslove i sakupio bodove koje je apoteka u kojoj je pristupio programu lojalnosti definisala. S tim u vezi, sve detaljne informacije možete dobiti direktno od naših kolega i koleginica iz apoteke koju odaberete za ispunjavanje potrebnih uslova.roditelj plus torba

Za otvaranje Kartice zdravlja, dovoljno je popuniti formular u nekoj od Apoteka PLUS. Bodovi se skupljaju već od prve kupovine. Za sto dinara se dobija jedan bod, a mogu se skupljati i na drugi način, o čemu se informacija može dobiti u samoj apoteci.

Naravno, kao i svi drugi korisnici usluga apoteka sa znakom Apoteka PLUS, roditelji mogu koristiti i druge akcije i popuste. Veliki broj njih će se oslanjati upravo na Karticu zdravlja i važiti samo za one koji je imaju. Program lojalnosti inače funkcioniše tako da se, uz sakupljenih 100 bodova na Kartici zdravlja, ostvaruje pravo na vaučer od 500 dinara za kupovinu u samoj apoteci.

Informacije o popustima koji važe za učesnike programa Roditelj PLUS, ali i o drugim akcijama, se mogu naći u mesečnicima Apoteke PLUS, čiji veliki deo čine tekstovi sa aktuelnim savetima. Za sve koji više vole da listaju magazine u svojim rukama, na raspolaganju su primerci u samim apotekama. Na stranici “mreža apoteka” se nalaze adrese svih apoteka, a potraga za najbližom apotekom se može olakšati odabirom odgovarajućeg grada.

Partneri projekta Roditelj PLUS

Realizaciju projekta Roditelj PLUS podržale su sledeće kompanije: Galenika, Hemofarm, Proton System, Cetis Pharm, Actavis, Max Medica, Ceumed Pharma, Esensa, Salvus International, Tosama, Mint Medic, Bayer, Pharmaswiss i Evropa Lek.

 

AKTUELNI KATALOG

Saveti i popusti po meri Vašeg zdravlja

SAZNAJ VIŠE

PROGRAM LOJALNOSTI

Dozvolite da zajedno brinemo o Vašem zdravlju

SAZNAJ VIŠE

SAVETI

Aktuelno i korisno

SAZNAJ VIŠE

RODITELJ PLUS

Za bolji kvalitet Vašeg života

SAZNAJ VIŠE


Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top