Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Saveti za roditelje

Bepanthen® Baby mast – nega koja diše

Bepanthen® Baby mast je nežna svakodnevna nega i zaštita od stvaranja crvenila u pelenskom području kao i za negu vrlo suve, grube kože sklone nadražajima.

Što je potrebno znati o crvenilu u pelenskom području?

Bepanthen® Baby mast nežna je mast s pantenolom za negu kože u pelenskom području.Bepanthen® Baby mast

Posebno je razvijena za zaštitu nežne dečije kože. Bepanthen® Baby mast toliko je nežna, da se može upotrebljavati pri svakom menjanju pelena za negu najosetljivije kože, uključujući i kožu nedonoščadi. Ne sadrži parfeme, boje, ni konzervanse.

Deluje na dva načina:

  • Štiti

Za razliku od mnogih formulacija koje se upotrebljavaju za negu pelenskog područja, Bepanthen® Baby mast sadrži veliku količinu lipida. Zahvaljujući tome, Bepanthen® Baby mast stvara dodatni zaštitni sloj koji pomaže u zaštiti kože Vaše bebe od trenja i nadražaja kojima se mogu odstraniti prirodni zaštitni lipidi.

  • Neguje

Visoka koncentracija provitamina B5. Bepanthen® Baby mast sadrži visoku koncentraciju (5 %) provitamina B5 (pantenola), za koji se zna da podržava regenerativni proces kože, a istovremeno je čini mekom, glatkom i hidriranom.

Očistite i posušite bebino pelensko područje i nanesite tanak sloj zaštitne Bepanthen® Baby masti pri svakoj promeni pelene. Za celo pelensko područje dovoljna je količina veličine graška. Mast stvara prozirni sloj, ne ostavljajući debeli beli film te se ne mora čistiti.

Bepanthen®

 

 

L.RS.MKT.11.2020.1041Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top