Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Saveti za roditelje

Šta je pored moći upijanja važno za pelene?

Toliko reklama postoji koje reklamiraju moć upijanja pelena, a znate li šta još ima veliku moć upijanja – bebina koža. Zbog toga ćete voditi računa o tome koje ćete maramice za brisanje koristiti, koju kupku, kremu, omekšivač za veš(ako se uopšte odlučite za njega), više puta ćete ispirati bebin veš, peglaćete ga … I sve to jer ne želite previše hemije na bebinoj osetljivoj koži. A da li znate koliko hemije može biti u pelenama? I mirisi su hemija koja i odrasle zna iziritirati, a to nije sve od hemije koja se koristi u procesu proizvodnje pelena. pelene-apotekaplus

Verovatno biste voleli da kupujete one koje su bez alergena, medikamenata, štetnih supstanci i dodatih mirisa, a da su napravljene od materijala koji propušta vazduh do bebine kože i tako je čini suvom i zdravom. Ako pelena dobro upija, a ne propušta vazduh, pelenska regija se praktično „potpari“, što nije dobro.

Bambo Nature pelene zadovoljavaju sve prethodno pobrojane kriterijuma, a uz to imaju veliku moć upijanja zbog superupijajućeg jezgra sa fleksibilnim rastegljivim trakama. Visoku moć upijanja imaju zahvaljujući  „top dry“ sistemu, koji omogućava brzo razlivanje i upijanje  tečnosti.

Tanke su i prijatne. Savršeno prijanjaju uz telo, što minimizara rizik od curenja i čini pelenu udobnom za nošenje, pružajući detetu potpunu slobodu kretanja. To su jedinstvene eco-friendly pelene sa najviše sertifikata, koji garantuju njihov kvalitet!

Zbog svojih svojstava posebno se preporučuju deci sa osetljivom kožom, sklonoj alergijskim reakcijama.

Iskoristite majski popust od 10% na Bambo Nature pelene 3, od 5-9kg.

Odabirom pelena koje su bez parfema, losiona, medikamenata ili alergena, smanjite na minimum rizik od nastanka pelenskog osipa kod bebe, čak i u vrelim letnjim danima, kada je bebina koža dodatno osetljiva.

Bambo Nature eko pelene imaju najmanje štetan uticaj na životnu sredinu jer su proizvedene u fabrici u Danskoj, gde se 95% ukupnog proizvodnog otpada reciklira.

ZA RODITELJE KOJI ŽELE VIŠE!Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top