Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Psorijaza? Seboreja? Perut?

Proizvodi linije Psorioderm preporučuju se za tretiranje psorijaze, ekcema i kože, koja pokazuje znakove seboreje, kao i za svakodnevnu negu kože glave koja je osetljiva i ima perut, psorijazu, seboreju i svrab.

Proizvodi se sastoje od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka kao što su biljni ekstrakti i ulja, so Mrtvog mora, vitamini i minerali. Hranljiva formula dubinski hidrira i umiruje suvu, iritiranu i upaljenu kožu koja se peruta i svrbi.

Efekat Psorioderm proizvoda dokazan je istraživanjem koje je pokazalo da:

· svakodnevna upotreba ublažava simptome psorijaze

· mogu smanjiti potrebu za topikalnim kortikosteroidima

Pošto sadrži salicilnu kiselinu, nisu preporučljivi za mlađe od 3 godine i za lica osetljiva na ovaj sastojak. Zato je kreirana posebna linija, bez salicilne kiseline.

Psorioderm® Sensitive linija se koristi za kožu koja je suva i iritirana, kao i za kožu sa atopijskim ekcemom, za psorijatičnu i seboreičnu kožu. Njeni prirodni sastojci hrane, neguju i umiruju kožu. Zahvaljujući visokom sadržaju vlage, rehidrira suvu i dehidriranu kožu. So Mrtvog mora reguliše mineralni sadržaj kože i povećava njenu otpornost. Proizvodi nadoknađuju nedostatak masti u koži, sprečavaju gubitak tečnosti, umiruju i hrane kožu tokom celog dana. Svaki proizvod ima buter, maslinovo ulje, kokos, pšenične klice, avokado, lavandu, crnu ribizlu, neven, aloa veru, ovas, vitamin A i dodatni med, ulje jojobe, vitamin E i ši buter za još intenzivniju negu.

Svi Psorioderm proizvodi ne sadrže kortikosteroide, parabene, veštačke boje i mirise, a Sensitive linija ni sumpor i salicilnu kiselinu.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top