Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Prizovite nove radosti

Kao i prethodne godine, u 2018. će Vas čekati mnogo lepih vesti, korisnih saveta i zanimljivih akcija.

Svakog meseca očekujte novi magazin sa aktuelnim savetima, popustima i povoljnim cenama. U januarskom izdanju pročitajte:

  • Koji su proizvodi na popustu do 20%
  • Kako da prizovete nove radosti
  • Šta treba da znate pre porođaja
  • Koji vitamini i minerali su neophodni i dovoljni u periodu trudnoće i dojenja
  • Koje su najčešće dečije bolesti

Magazin možete uzeti u svakoj apoteci sa znakom Apoteka PLUS, a online ga možete pročitati ovde.Apotekaplu_Aktuelni

Krajem januara, startuje projekat Roditelj PLUS. Apoteke PLUS daruju povodom proširenja porodice. Torba za bebina kolica sa knjižicom punom praktičnih saveta i poklon proizvoda, koji su od koristi tokom prvih bebinih meseci, čekaće sve roditelje koji imaju 50 bodova na Kartici zdravlja (program lojalnosti) i pokažu otpusnu listu iz porodilišta starosti do 3 meseca. Ovo je samo deo svega što smo pripremili za roditelje kako bismo im pomogli u najvažnijem i najkompleksnijem životnom zadatku.

Na kraju, ne manje bitno, imajte u vidu da je utvrđeno da nije manjak stresa ono što doprinosi kvalitetnijem i dužem životu, već način reagovanja na njega. Po čoveka je bolje da ima stresove i kvalitetno se sa njima nosi, nego da ih nema uopšte.

Tako imate vitalne ljude u devetoj deceniji koji su i ratove prošli. Kad ih pitate za savet, uglavnom ćete čuti da su bili fleksibilni, umereni i da su imali neki ritual kog su se držali. Kakav god on bio, ritual predstavlja trenutak koji je čovek posvetio sebi. U tome i jeste ključ – napravite prostor za sebe.

Donesite i druge odluke koje će Vam pomoći da u miru sa sobom dočekujete godinu za godinom. Setite se svega lepog iz prethodne i izaberite da to budu jedine uspomene koje ćete pamtiti. S vremena na vreme, prisetite se trenutaka koji su Vam izmamili osmeh na lice i neka to bude mantra za prizivanje novih radosti. Sa ovakvim pristupom ćete sa farmaceutima više pričati o nezi i održavanju zdravlja, nego o terapijama.

Naučite li svoje dete da tako posmatra život, bićete mirniji kad ga budete ispraćali s kućnog praga u novi, samostalan život.

Brinite o sebi i svojima, mi ćemo o Vama.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top