Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Stiže nam leto i akcijska ponuda u junu!

Odavno se nismo toliko radovali dolasku leta i toplih sunčanih dana, kao sada. Promenljivo vreme i prilično hladne temperature tokom proleća su nam samo još više pojačale želju za toplim sunčevim zracima.

Planovi za letovanje su uveliko u toku. Sa nestrpljenjem, iščekujemo da osetimo miris mora i čujemo zvuk talasa, dok će ljubitelji planina uživati u svežini i lepoti prirode. Gde god da se odlučite da provedete letnji odmor, ne zaboravite da obavezno pripremite putnu apoteku kako bi vam odmor protekao bez dodatne brige. Uvek se možete posavetovati sa našim apotekarima u vezi preporuka šta je neophodno da sadrži putna apoteka, kako biste bili spremni za sve eventualne nepredviđene situacije. Epidemiološka situacija se stidljivo poboljšava, nadamo se da će situacija biti još bolja u narednom periodu. Svakako, budite i dalje na oprezu i trudite se da poštujete sve preventivne mere u vezi korona virusa, pogotovo dok ste na putu i ukoliko ste van Srbije.

Pripremu za put će vam svakako olakšati i naša mesečna ponuda preparata na popustu. Pogledajte našu mesečnu ponudu akcijskih preparata.

Ovog meseca pripremili smo za sve članove Kluba Senior PLUS dodatne pogodnosti i mesečne popuste na preparatima koji se savetuju za prevenciju ili dopunu terapiji kod problema sa kostima i zglobovima.

Za naše drage članove Kluba Roditelj PLUS kreirali smo posebnu ponudu tokom juna meseca. Pored toga, na našem sajtu možete pronaći pregršt korisnih saveta na temu roditeljstva.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top