Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

MESEČNA PONUDA

Alkakaps Shark Oil

Materije iz ajkuline jetre: alkilgliceroli, omega-3, vitamini A i D, mogu pomoći imunom odgovoru.

Alkakaps Shark Oil

Melatonin Active

Preporučuje se kod hronične ili akutne nesanice izazvane stresom ili umorom. Starijim osobama sa problemom nesanice ili isprekidanim snom. Kod putovanja, za prevenciju  džet-leg efekta.

Melatonin Active

Beinwell Gavez Rapid gel

Preparat gaveza sa jedinstvenom koncetnracijom 10%-og gaveza I višekomponentnom strukturom. Za Th bolnih zapaljenja tetiva i zglobova kao i u prvim trenucima nakon povreda.

Beinwell Gavez Rapid gel

Flonivin Plus

Preporučuje se za normalizaciju crevne mikroflore posle upotrebe antibiotika, za poboljšanje imuniteta celog organizma, kod akutnih dijareja i upornih zatvora.

Flonivin Plus

Serrapin običan i Forte

Jedinstveni enzim sa snažnim proteolitičkim dejstvom koji ima snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo. Serapinn Forte za jači i brži terapijski efekat.

Serrapin običan i Forte

Anginal Max Junior i Senior

Sprej rastvori formulisani na bazi biljnih ekstrakata i etarskih ulja koji zajedničkim dejstvom deluju antiseptično, antiinflamatorno i umirujuće na iritiranu sluznicu usta i grla. Za decu i odrasle.

Anginal Max Junior i Senior

Uriroyal

Preporučuje se za tretman urinarnih infekcija izazvanih bakterijom E.Coli. Jedinstvena kombinacija D – manoza i S.Boulardii. Za decu i odrasle.

Uriroyal

Dietpharm Makulin

Dodatak ishrani s luteinom , zeaksantinom i vitaminom E. Savetuje se kod kod makuarne degeneracije i katarakte, kod slabljenja oštrine vida, kod dugotrajnog naprezanja očiju i pojačane izloženosti UV zracima, rada pri veštačkom ili nedovoljnom osvetljenju.

Dietpharm Makulin

Magnalli

Nadoknađuju dnevne potrebe za magnezijumom.

Magnalli

Cink Mineral

Podstiče imunitet i otpornost prema infekcijama, doprinosi normalnoj funkciji kostiju, pomaže zdravlje kože, kose i noktiju.

Cink Mineral

Baby Instant čaj

Biljni instant čaj od ekstrakta ploda komorača. Za ublažavanje stomačnih grčeva kod beba. Može se koristiti nakon druge nedelje starosti.

Baby Instant čaj

Astax + 3 Direct

Moćna kombinacija za jačanje imuniteta i zaštitu od oksidativnog stresa.

Astax + 3 Direct

D3K2 Forte

Vitammine D3K2 Direct Forte u dnevnoj dozi sadrži 2000 IU (50 μg) vitamina D3 i 75 μg  vitamina K2, doprinoseći normalnoj funkciji koštano-zglobnog sistema, kod izražene hipovitaminoze i kod osoba sa osteoporozom i osteopenijom.

D3K2 Forte

PropoMucil pretprehlada

Prirodna kombinacija đumbira, propolisa, organskog meda, N-acetilcisteina, cinka i vitamina Cda odbrana organizma već na prve znake prehlade bude snažnija.

PropoMucil pretprehlada

Magnezijum 400 + B komplex

Magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju mišića i nervnog sistema.

Magnezijum 400 + B komplex

Nodol Max 30 kapsula

Olakšava tegobe izazvane hroničnim upalama zglobova, smanjuje bolove i oticanje zglobova i pospešuje njihovu pokretljivost.

Nodol Max 30 kapsula

Nodol Max gel 100 ml

Preporučuje za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima različite etiologije (reumatski bolovi, sportske povrede, tortikolis i lumbago).

Nodol Max gel 100 ml

Chymoral

Savetuje se kod otoka i krvnih podliva, kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti, kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela sistema za disanje.

Chymoral

Osteo K2

Vitamin K2 jača kosti – povećava ugrađivanje kalcijuma u kosti i štiti krvne sudove.

Osteo K2

Vitamin D caps 1000ij i od 2000

Pozitivno utiče na pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje integriteta koštanog sistema.

Vitamin D caps 1000ij i od 2000

Roditelj PLUS preporuka

Specijalna ponuda  oktobar za učesnike projekta Roditelj PLUS.

ApotekaPLUS-Roditelj plus

*PRE UPOTREBE DETALJNO PROČITAJTE UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top