Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Saveti za roditelje

Imam bebu, želim da smršam i očuvam zdravlje

U zdravom stomaku je ključ zdravog mršavljenja – Chronobiotic ®

Dolazak bebe je potpuno preokrenuo Vaš svet i prva godina je predivna, ali svakako je i veoma teška u isto vreme. I normalno je da se osećate preopterećeno i iscrpljeno. Često poželite da je dan samo malo duži. Sa bebom i novim rasporedom Vaš ritam je potpuno ispretumban – ne stižete da jedete redovno, ne spavate dovoljno i nemate baš mnogo vremena za sebe. Želite da stignete sve, a u međuvremenu da dostignete svoju staru kilažu. Usled takvog rasporeda, često pribegavate brzim rešenjima. Ipak, odvojite malo vremena, jer ako ste Vi zdravi i zadovoljni  i Vašem detetu će biti bolje. Cronobiotic za zdravo mršavljenje

Osećate se umorno i neispavano, ali neredovna ishrana i preskakanje obroka neće uticati dobro na Vaše zdravlje, a ni na smanjenje kilaže. Ovakav način života deluje štetno na crevnu mikrofloru, narušava se funkcionisanje čitavog organizma i zdravlja uopšte, jer je čak 70% našeg imuniteta smešteno u crevima! Očuvanje imuniteta je ključ za očuvanje opšteg zdravlja, pogotovo sada, za vreme infekcija.

Koje je rešenje za zdravo mršavljenje?

Za vraćanje u normalu, često je najefikasnija restriktivna dijeta. S njom možete početi kad prestanete da dojite bebu. Da bi se očuvao balans u organizmu, od izuzetnog je značaja da postoji balans dobrih bakterija u crevima. Ako se održi ta ravnoteža, mnogo lakše će se, uz korekciju ishrane i pojačanu fizičku aktivnost, u kratkom roku postići optimalni rezultati. Iako se sada sigurno pitate odakle Vam vremena za to, ne treba odustati. Redukovana ishrana i brzo hodanje, dok šetate bebu pola sata dnevno, će Vam pomoći da se vratite u fizičku formu, a uz to i poboljšate raspoloženje.

Moguće je postići željenu kilažu u ovim okolnostima. Važno je samo odabrati pravi put koji će pomoći da se stigne do cilja. Vaša crevna flora može imati više veze sa Vašom težinom nego što pretpostavljate. Danas više nema nikakve dileme da su proces mršavljenja, njegova brzina i efikasnost direktno povezani sa sastavom crevne mikroflore.

Da bi se obezbedilo zdravo okruženje, neophodno je da se održi dovoljna količina dobrih i korisnih bakterija u crevnoj flori. U tome mogu pomoći probiotici, koji sadrže odabrane probiotske bakterije i probiotsku kvasnicu, čija je osnovna uloga da potencira rast dobrih bakterija i održava balans crevne flore eliminišući patogene.

Dakle, pridržavanje korigovanog režima ishrane, fizička aktivnost, upravljanje stresom i zdrava crevna flora su glavni preduslovi za zdravo mršavljenje. Međutim, imajte na umu da ako je Vaš stomak u disbalansu, nećete moći u potpunosti iskoristiti ove druge bitne promene u životnom stilu. Samo zdrava creva omogućavaju jak imunitet i dobro zdravlje. Zdravlje stomaka je prioritet!

Dr Ana Gifing preporučuje Chronobiotic ®

Uz režim redukovane ishrane na individualnoj osnovi, dr Ana Gifing obavezno preporučuje i Chronobiotic ® (hronobiotik). Više detalja o tome pročitajte ovde.

Kvalitetna probiotska formula, kao što je Chronobiotic ®, može pomoći u rebalansu Vaše mikrobiote, koji može da okrene vagu u Vašu korist. Upravo sojevi koji ulaze u sastav ovog probiotskog preparata (Saccharomyces boulardii, Bacillus subtillis, Lactobacillus rhamnosus GG), čine ovaj probiotik jedinstvenim usled delotvornosti u kompletnom ozdravljenju mikrobioma tokom hrono i drugih restriktivnih dijeta. Hronobiotik ima svoju ulogu u optimizaciji efekata restriktivne dijete, omogućava lakše i brže mršavljenje i utiče na održavanje postignutih rezultata, i najbitnije, čuva Vaše zdravlje.

Uz Chronobiotic® mame su zadovoljne i zdrave.

Jer kada je zdrava crevna flora, zdravo je i vitko i Vaše telo!Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top