Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Grčevi kod beba – pravilo broja 3

Grčevi kod beba, ili stručno, infantilne kolike su stanje u  kome zdrava beba ima periode intenzivnog, neutešnog i  neobjašnjivog plača koji traju.

Homeopatija se pokazala veoma delotvornom kod grčeva. Na temelju načela slično se leči sličnim homeopatska medicina ne pokušava samo da potisne simptome, ona deluje tako da podstiče detetov vlastiti odbrambeni mehanizam.

• više od 3 sata u toku dana

• tokom 3 dana u nedelji

• i više od 3 nedelje

Javljaju se kod velikog broja novoro-djenih beba, a znaci da beba ima grčeve su sledeći: plač i grčenje nogica bebe koje može biti  praćeno i ispuštanjem gasova. Vrlo je karaktersitično da se grčevi pojačavaju u kasnim poslepodnevnim časovima i uveče. Nakon prestanka epizode grčeva, Vaša beba bi trebalo da normalno jede, spava i napreduje.

Istraživanja pokazuju da bebe koje se hrane isključivo majčinim mlekom imaju manji rizik od nastanka grčeva.

Colikind ( staro ime Enterokind) kapi su kompleksni homeopatski lek koji se koristi za ublažavanje tegoba grčeva i nadutosti kod beba i male dece.  Smanjuju neprijatnost i bol kod infantilnih kolika,  nadutost i tvrd bebin stomačić.

Rezultati istraživanja pokazuju da se posle nekoliko dana upotrebe Colikinda značajno smanjuje plač i uznemirenost novorodjenčeta, tako da i vi, roditelji možete mirno da spavate.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top