Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Mršavite zdravo

Smanjeni unos vlakana i povećanje udela ugljenih hidrata (šećera) u  ishrani savremenog čoveka doveo je do dramatičnog porasta gojaznosti, bolesti metabolizma, (dijabetes, policistična bolest jajnika, sterilitet, oslabljen rad štitne žlezde…) kardiovaskularnih bolesti i karcinoma. 

Stav savremene dijetoterapije da je najvažniji oblik preventive povećati unos dijetetskih vlakana. Vlakna dokazano, ne samo da povećavanju osećaj sitosti, već regulišu i balansiraju masnoće i šećer u krvi. Smatraju se efikasnim načinom u prevenciji raka debelog creva.

Često nije moguće hranom, ma kako ona zdrava i pravilno uneta bila, dostici onu količinu od 25 do 30 gr koliko se preporučuje od strane svetskih ekspertskih grupacija. To je veoma bitan razlog zbog koga bi trebalo dodatno uneti Herbafast Fiber.

Dijetetska vlakna primenjena pre obroka  će sama, svojim volumenom, koji se značajno poveća istovremenim unosom vode, smanjiti osećaj gladi. Daljim tokom kroz digestivni trakt čoveka smanjiće i regulisati povećanu apsorpciju masti i šećer iz obroka. Ovo je posebno važno za vreme ručka i večere.

Herbafast Fiber:

  • Smanjuje apetit i daje osećaj sitosti koji traje. Smanjuje kalorijski unos i glikemijski indeks (GI) hrane, pa sprečava iznenadne napade gladi, naročito noću;
  • Omogućava zdravo mršavljenje – normalizuje nivo šećera u krvi, holesterol i trigliceride i smanjuje njihovo taloženje u kritičnim regijama kao što su stomak, bokovi i noge;
  • Povoljno deluje na varenje, normalizuje pražnjenje creva i sprečava opstipaciju i dijareju. Normalizuje crevnu floru pa direktno utiče na eliminaciju štetnih sastojaka i toksina;
  • Štiti imuni sistem koji može biti ozbiljno ugrožen restrikcijskim dijetama.

 

Herbafast® Fiber nalazi se u pojedinačnom pakovanju koje sadrži jednu dozu. Novo pakovanje Herbafast® fibera pogodno je za nošenje na posao, put, plažu, u teretanu, kafić… Priprema i doziranje je lako i jednostavno, 1-2 kesice dnevno.

Kupite bilo koji  Herbafast proizvod (Herbafast Lady kapsule ili Herbafast Fiber kesice) , prosledite račun na sajt www.herbafast.com. i postaćete član Herbafast akademije!

Pokrenite zdrave navike, koje Vas dovode do vidljivih rezultata. Dočekajte leto spremni!Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top