Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Prirodna i efektna stimulacija imunog sistema – ImunEffect

ImunEffect, jedinstveni prirodni dodatak ishrani, je efektna kombinacija četiri aktivne komponente, koje efikasno stimulišu imuni sistem. Delotvornost pojedinačnih sastojaka povećava se njihovom istovremenom primenom, što pojačava imuni odgovor i do četiri puta. ImunEffect sadrži visoku dozu najaktivnijeg oblika beta glukana Gold-Cell® (1,3/1,6), jedinstvenog prirodnog polisaharida, izolovanog iz pekarskog kvasca (Sacharomyces cerevisiae, visoko prečišćeni na min. 83,5%), koji na optimalan način stimuliše imuni sistem. ImunEffect Apoteka PLUS

Cink se nalazi u velikom broju enzima, koji učestvuju u brojnim funkcijama u organizmu, od varenja do zarastanja rana. Kao potpora beta glukanima pomaže u borbi protiv infekcija. Jedna tableta ovog preparata sadrži 7,5mg cinka.

Bioflavonoidi su antioksidansi, supstance biljnog porekla i imaju nezamenjivu ulogu u jačanju imunog sistema. Svoj efekat najbolje ispoljavaju u kombinaciji sa vitaminom C, jer deluju sinergistički. Deluju i kao protektori vitamina C, štite ga od štetnih oksidativnih procesa, a povećavaju i njegovu apsorpciju i efikasnost. Jedna tableta ImunEffecta sadrži 25mg bioflavonoida.

Vitamin C je neophodan za regulaciju metabolizma aminokiselina, održanje integriteta zidova krvnih sudova. Stimuliše stvaranje belih krvnih zrnaca i uklanja slobodne radikale. U jednoj tableti ima 50mg vitamina C.

Doziranje ImunEffecta je 2 tablete dnevno tokom bolesti, jer skraćuje trajanje bolesti, ili 1 tableta dnevno, za jačanje imuniteta, dok se ne uspostavi njegova razvnoteža. Uzima se za vreme ili posle obroka. Bez neželjenih je efekata.

Kome je namenjen ImunEffect?  

ImunEffect je koristan za dugoročnu stimulaciju imunog sistema, kao i u periodima povećane učestalosti respiratornih i drugih bolesti. Efikasna je dopuna tretmana virusnih, bakterijskih, gljivičnih i parazitnih infekcija. Može se uzimati kao podrška organizmu za vreme bolesti ili za vreme oporavka od bolesti (naročito posle tretmana antibioticima), ali i u periodu pojačanog fizičkog i psihičkog stresa, u stanjima iscrpljenosti i umora. Kada su prirodni vitamini i minerali dostupni u ograničenim količinama, korisno je uzimati ImunEffect jer jača otpornost organizma. Naposletku, može pomoći i kod alergija.

ApotekaPLUS-imuneffect

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top