Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

REŠITE SE STRESA PRE ODMORA I SAČUVAJTE LEPE USPOMENE

Kada bi Vam neko rekao da je moguće poboljšati sposobnost učenja za 60%, uz smanjenje umora do 30%, šta biste pomislili? Da je potrebno da idete na kurs brzog čitanja ili za bolje pamćenje? Više spavate? Možda ste već radili na ovome ili tek planirate. Ako ste došli u situaciju da Vam je potrebno brže rešenje, dobro je da znate da ono postoji.

Biljka zlatni koren (Rhodiola rosea) poznata je u tradicionalnoj medicini kao sredstvo u tretmanu hronične iscrpljenosi, fizičkog i psihičkog napora, za povećanje fizičke izdržljivosti i radne sposobnosti.

Na Volgogradskoj medicinskoj akademiji ispitivan je efekat zlatnog korena na sposobnost učenja stranih jezika, koncentraciju i pamćenje.  Posmatrane su intelektualne sposobnosti, veštine konverzacije i konačni uspeh koji je postignut. Studenti koji su koristili ekstrakt zlatnog korena poboljšali su sposobnost učenja za 60%, pri čemu je nivo umora smanjen za 30% u odnosu na grupu studenata koja nije uzimala ovaj ekstrakt.

Uz pomoć zlatnog korena se na bezbedan način uvećava raspoloživa energija i to onda kada najviše treba. Za osobe izložene mentalnom naporu to znači: bolja koncentracija, poboljšan kvalitet rada i smanjenje osećaja umora i posledica izloženosti stresu. Memoaktiv kapsule omogućavaju da na komforan način iskoristite prednosti ove biljke.

Apotekaplus MemoaktivPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top