Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Šta je potrebno za pravilan razvoj i snažan imunitet deteta?

Za pravilan rast i razvoj i snažan imunitet deteta, od presudnog značaja je dobro izbalansirana ishrana koja će omogućiti adekvatan unos vitamina, minerala i drugih hranljivih sastojaka. U savremenim uslovima života, često je nemoguće deci ponuditi ukusnu, a u isto vreme i zdravu hranu koja sadrži sve neophodne hranljive elemente.

Danas voće i povrće sadrže i do 95% manje vitamina i minerala u odnosu na sadržaj decenijama unazad. Svakako vredi potruditi se da dete prihvati jelovnik koji zadovoljava sve njegove nutritivne potrebe. Ukoliko to bude bezuspešno, deci je u ishrani korisno dodavati vitamine i minerale.imunitet deteta

Pored toga, deca su izložena mnogobrojnim virusima i bakterijama i korisno je pomoći im da ojačaju imunitet, naročito zimi, kako bi se sprečile česte infekcije i razvoj bolesti.

Za pomoć u ovim situacijama se mogu koristiti Marsovci®, jer sadrže vitamine, minerale i druge korisne supstance,  važne za jačanje imuniteta deteta, dobar apetit i pravilan rast i razvoj.

U zavisnosti od konkretnih potreba, u saradnji sa lekarom ili farmaceutom, možete se opredeliti za neki od tri vrste Marsovaca, koji sadrže 15 vrsta vitamina i minerala.

Marsovci® sa prebiotikom, pored toga, sadrže i inulin, nesvarljivi sastojak koji omogućava bolje naseljavanje dobrih bakterija u crevima i pospešuje  varenje i poboljšava zdravstveni status.

Marsovci® sa ImunEffectom tablete i Marsovci® rastvor, sadrže i JEDINSTVENI IMUNEFFECT KOMPLEKS: beta-glukan, cink, bioflavonoidi, cink i vitamin C. Evo za šta su oni važni:Marsovci vitamini

  • Beta glukani i optimalna doza cinka dovode do poboljšanja imunog odgovora.
  • Bioflavonoidi su jaki antioksidansi i pomažu odbranu od mikroorganizama iz okruženja.
  • Vitamin C je najjači prirodni antioksidans, neizostavan deo kompleksa pošto sa drugim sastojcima deluje u sinergiji.
  • Zajedno doprinose pravilnom rastu i razvoju dece, poboljšavaju apetit i vitalnost i daju podršku imunitetu sprečavajući razvoj bolesti.

Kliničkom studijom koja je rađena dokazana je efikasnost preparata Marsovci sa Imuneffect kompleksom: manje oboljevanje, kraće trajanje bolesti i brži oporavak.

Marsovci® imaju prijatan ukus narandže koji deca odlično prihvataju. Ne sadrži boje, zaslađivače, konzervanse, kao ni gluten ili druge alergene.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top