Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Prava kombinacija za zdravo mršavljenje

Stignite do vitke linije u tri koraka

Početak proleća je obično vreme kada stanemo pred ogledalo, konačno pogledamo istini u oči i priznamo: „Ovde stvarno imam viška. Ne mogu ništa da obučem. Ova haljina mi stoji grozno. Osećam se tako naduveno i teško. Eh, kada bih mogla da skinem samo 3 kg. Da li uopšte postoji zdravo mršavljenje?“
ApotekaPLUS-zdravo mršavljenje

Rešenje je u brižljivo sastavljenoj kombinaciji više komponenti.

Kada smo pod stresom, loše se hranimo i živimo u nezdravom okruženju, oslobađaju se reaktivni molekuli kiseonika, koji oštećuju naše ćelije, doprinose stvaranju i taloženju masti i čine da se debljamo bez vidljivog uzroka. Superoksid-dismutaza predstavlja najmoćniji prirodni antioksidans. Jedan molekul superoksid-dismutaze neutrališe milione ovih štetnih molekula, pružajući najkompletniju antioksidantnu zaštitu.

Povezanost sastava crevne flore i viška kilograma potvrđena je odavno. Povećana količina štetnih bakterija u crevima razlaže masne kiseline na produkte, koji direktno stimulišu centar za glad, dovode do uvećanog unosa kalorija i njihovog skladištenja u masnom tkivu. Zato je značajan Saccharomyces boullardi, probiotik koji vraća balans crevne mikroflore.

Za određene supstance se zna da imaju moć da pomognu zdravo mršavljenje tako što ciljano povećavaju sagorevanje masti u masnom tkivu. To je tzv. termogeneza uz pomoć koje kapsaicinoidi i piperin ubrzavaju metabolizam, pojačavaju sagorevanje masnih naslaga i smanjuju apetit. Istovremeno, ove supstance daju osećaj energije i snage, a smanjuju napade gladi čak i kad unosimo manje kalorija.

Flavonoidi iz koprive su poznati kao sjajni diuretici. Dokazano povećavaju izbacivanje vode iz organizma, koja se nalazi zarobljena unutar masnih naslaga i celulita. Na ovaj način se omogućava i ubrzava lipoliza, proces razgradnje masnih naslaga i ubrzava eliminacija toksina iz organizma.

Cink nije poznat kao mineral lepote tek tako! Cink ima snažan antioksidativni efekat, pa čini kožu lepšom, mlađom i zdravijom.

Stoga smo sakupili ove sjajne komponente i za Vas napravili Herbafast® lady,  inovativnu formulu, koja napada masne naslage na ćelijskom nivou, smanjuje apetit i žudnju za slatkim i snažno podstiče proces mršavljenja. Herbafast® lady daje Vam energiju i vraća blistavost Vašoj figuri.

Pored već poznatih, stigao je i novi oblik Herbafast® detox – limfna drenaža u kapsuli, koji doprinosi: eliminaciji viška vode, pročišćavanju i detoksikaciji organizma, kao i smanjenju celulita. Kao preduslov zdravog mršavljenja, pročistite svoj organizam preparatom Herbafast® detox i oslobodite se viška tečnosti, nagomilanih toksina i napokon eliminišite dosadni celulit. Tretman nastavite Herbafast® Lady kapsulama i Herbafast® Fiber vlaknima.

Mršavite zdravo, a da se vidi!

Herbafast® i Vaše Apoteke PlusPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top