Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili sve navedene uslove korišćenja i slažete se da ste obavezni da ih poštujete. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Prava intelektualne svojine

Sav materijal na ovom sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima koje su sadržane u originalnom dokumentu zadržite u svojim kopijama.

Korišćenje bilo kojeg dela ovog sajta u komercijalne svrhe ili njegovo uklapanje u bilo koju drugu publikaciju ili internet sajt je strogo zabranjeno.

Sajt kao i njegov celukupan sadržaj vlasništvo su kompanije Udružene apoteke plus, ili kompanija sa kojima je ona povezana, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije.

Ograničena odgovornost

Sve savete ili informacije dobijene direktno ili indirektno preko ovog sajta prihvatate na sopstveni rizik.

Ovaj sajt, niti bilo ko od njegovih vlasnika, menadžera, direktora, zaposlenih, partnera, oglašivača ili saradnika ne preuzima bilo koju pravnu odgovornost za bilo kakvu netačnu ili obmanjujuću informaciju koja je profesionalna ili sadržana u okviru sajta.

Upotreba sajta

Informacije na ovom sajtu imaju opštu informativnu svrhu i ne mogu da budu zamena za profesionalni medicinski savet od strane lekara, farmaceuta ili drugih kvalifikovanih zdravstvenih radnika. Informacije koje su dostupne na ovom sajtu ne treba koristiti za lečenje ili dijagnostikovanje medicinskog stanja ili kao zamena za mišljenje Vašeg lekara, farmaceuta ili nekog drugog kvalifikovanog zdravstvenog radnika.

Preporuka

Ukoliko razmišljate o korišćenju nekih od preparata iz naše ponude, pre kupovine možete da konsultujete lekara ili našeg farmaceuta, ukoliko niste sigurni: da li Vam on uopšte treba, kako deluje, kakav je način primene, kako se dozira, koliko se vremena uzima, sme li se koristiti sa preparatima koje već koristite, da li se sme davati deci ili trudnicama, ukoliko ste ga njima namenili.

Privatnost

Svi Vaši lični podaci (ime, prezime, e-mail adresa...) upotrebiće se u skladu sa zaštitom ličnih podataka.

Za sve ostale sadržaje koje objavite preko ovog sajta u vidu predloga, komentara i sl. smatraće se da nisu poverljivi i neće podleći zaštiti.

Korišćenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće - male tekstualne datoteke koje se stavljaju na vaš urešaj kako bi pomogli sajtu da pruže bolje korisničko iskustvo.

Uopšteno govoreći, kolačići se koriste da zadrže korisnička podešavanja i pružaju anonimne podatke za praćenje aplikacijama treće strane kao što je Google analitika. Po pravilu, kolačići će učiniti vaše iskustvo pretraživanja bolje. Međutim, možda biste više želeli da onemogućite kolačiće na ovoj lokaciji i na drugim serverima. Najefikasniji način za to je da onemogućite kolačiće u vašem pretraživaču. Predlažemo da konsultujete odeljak pomoći u vašem pregledaču ili pogledate veb lokaciju O kukijima koja nudi smernice za sve moderne pregledače.

Promena uslova korišćenja

Apoteka plus može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti uslove korišćenja sajta. Ovakve izmene su za Vas obavezujuće, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima. Daljim korišćenjem sajta, saglasni ste da prihvatite sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

Hvala Vam na savesnom vladanju i saradnji.

Nazdravlje

Apoteka PLUSPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top