Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Humanost je stvar izbora – kažu dobrovoljni davaoci krvi

Nevidljivi heroji žive među nama

Šta ako nam jednog dana neočekivano zazvoni telefon i do nas stignu vesti kako neko do koga nam je stalo, treba hitno da primi krv. Tek tada, odjednom postanemo svesni koliko nam zapravo može biti važna osoba koju nikad nismo videli. Baš taj neko je odlučio da odvoji svoje vreme i da svoje angažovanje usmeri ka višem cilju. To su moderni vitezovi, heroji, koji nama nisu vidljivi, dobrovoljni davaoci krvi .

ApotekaPLUS-dobrovoljni davaoci krvi

Većini nas, dani protiču u određenom ustaljenom ritmu, od ranog ustajanja, planiranja dnevnih aktivnosti, izlazaka iz kuće, nabavki i povrataka sa kesama u rukama, gužvi i redova, i uopšte dana prekratkih da obavimo sve što smo sebi zacrtali. Nismo ni svesni da pripreme za naredni dan, počinjemo da obavljamo pre nego što uspemo da sa svojim ukućanima provedemo lepe popodnevne ili večernje trenutke. I tako redom… Često bez predaha. Ne razmišljamo previše ni o sebi, a svakako nemamo vremena da mislimo na potrebe osoba koje ne poznajemo.

Ali, da li smo svi isti?

Osobe koje dobrovoljno daju krv zapravo služe svima nama, a da za to nisu novčano nagrađeni. Odgovarajuća nagrada i ne postoji – jer oni svojim delima spasavaju ono što nema cenu, ljudski život.

Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi obeležava se 14. juna.

Pored toga što im posvećujemo junsko izdanje, mi u Apotekama Plus svakodnevno mislimo na ove humane ljude i poklanjamo im 5% popusta na preparate iz redovnog asortimana svake naše apoteke.

Zanimanje farmaceuta posmatramo kao poziv na drugu vrstu humanosti – mi smo uvek tu za Vas. I u ovom mesecu pripremili smo posebne pogodnosti za sve kojima je potrebna pomoć ili savet.

A savete najviše traže oni najzabrinutiji, roditelji na koje mislimo i tokom juna kada darujemo nove popuste članovima našeg kluba Roditelj PLUS .

Podsećamo da je i dalje aktuelna akcija 3+1 za sve one koji znaju koliko im znači Kartica zdravlja .

Kako biste stalno mogli da koristite pogodnosti, koje nude Apoteke PLUS, pratite profile na društvenim mrežama Fejsbuk, Instagram ili na našem YouTube kanalu.

Apoteke PLUS su tu da Vašem životu donesu kvalitet plus

 

 

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top