Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Okončajte zimski bluz uz popuste do 20%

Osetni pad energije u januaru (zimski bluz), nije uzrokovan samo umorom od intenzivnog perioda koji mu prethodi. Čak i oni koji imaju mirniji životni tempo mogu se osetiti depresivno i pospano. Šta se dešava i kako se sa tim boriti?

Glavni uzrok ovih promena je smanjena izloženost sunčanoj svetlosti, zbog čega dolazi do nedostatka vitamina D i promene dnevno-noćnog ritma koji utiče na mnoge funkcije u organizmu. Između ostalog, smanjuje se lučenje serotonina (hormona sreće koji učestvuje u regulisanju sna, osećaja sitosti i gladi, osećaja bola), a uvećava lučenje melatonina („hormon tame“ koji utiče na spavanje). Stanje se popravlja slušanjem muzike, fizičkim aktivnostima, većim izlaganjem svetlosti i adekvatnom ishranom. Serotonina ima u čokoladi, mleku, siru, voću i vinu.

Pored zimskog bluza, najmanje što vam treba zimi je oslabljen imunitet, koji može izostati zbog ishrane kojoj manjka raznovrsnog voća i povrća. Potrudite se da očuvate imunitet i dođite kod nas ukoliko Vam u tome zatreba pomoć.magazin januar mesečnik Apoteka PLUS

U januarskom mesečniku se, pored saveta korisnih za ovo doba godina nalazi i ponuda aktuelnih preparata, koji mogu pomoći u odbrani zdravlja i ozdravljenju. Uzmite svoj primerak u apoteci ili ga pročitajte online. Pišemo o prirodnoj i efektnoj stimulaciji imunog sistema, povratku hormona u harmoniju, detaljno o magnezijumu, ali i o akciji 3+1 za korisnike Kartice zdavlja i drugim povoljnostima za kupovinu. Na sajtu Vas čekaju i drugi tekstovi sa brojnim savetima zdravstvenih radnika.

Tokom januara, na popustu do 20% su proizvodi i za odrasle i za decu. I dalje je tu specijalna ponuda za učesnike programa Roditelj PLUS. Ukoliko imate dete do 6 meseci starosti i još niste u njemu, pogledajte kako možete doći do poklon torbe za kolica i još mnogo drugih iznenađenja i ekskluzivnih akcija na stranici Roditelj PLUS.

Pratite nas na društvenim mrežama, gde objavljujemo i tekstove koji se ne nalaze u mesečniku, kao i druge zanimljive informacije. Prisutni smo na Fejsbuku i Instagramu.

Ako se po jutru dan poznaje, godina će po januaru. Okončajte zimski bluz i nastavite dalje u lepom raspoloženju i zdravlju!Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top