Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Šta nam je zaista potrebno za prijatno leto

Iako sa zakašnjenjem, leto je stiglo. Sa sobom većini nas donosi dane odmora ili vikend – uživanja pored vodenih površina. Možemo bar na trenutak pustiti da nas obuzme osećaj bezbrižnosti i reći sebi – budimo opušteni!

ApotekaPLUS-leto

Međutim, visoke temperature za neke od nas su i veliki rizici po zdravlje. Hronična oboljenja i prateća terapija svakako mogu pokvariti uživanje tokom leta. Potreban je oprez zbog problema koje mogu doneti varijacije krvnog pritiska, pojačano oticanje ekstremiteta i sklonost ka alergijama, posebno kad bude došla druga polovina letnjeg perioda i sa njom polen ambrozije.

Naše apoteke ni zbog odmora ne zatvaraju svoja vrata. Bilo da krećete na put ili odmarate u svom domu, stojimo na raspolaganju da odgovaramo na sva Vaša pitanja, da Vam pružimo sve neophodne savete. Zajedno provedimo i ovo leto!

Za Vas su spremni novi popusti i pogodnosti, ali i novi stručni tekstovi iz kojih ćete detaljnije saznati šta Vam je sve dostupno u našim apotekama, a Vama je upravo potrebno da bezbrižno provedete jul i avgust.

Članove Kluba Roditelj Plus  očekuju nova letnja iznenađenja, pošto znamo da je roditelj najteže zanimanje na svetu.

Podsećamo da je i dalje aktuelna akcija 3+1 za sve one koji znaju koliko im znači Kartica zdravlja.

Kako biste stalno mogli da koristite pogodnosti, koje nude Apoteke PLUS, pratite profile na društvenim mrežama: Fejsbuk i Instagram,  ili na našem YouTube kanalu.

Posvećeni Vama, želimo da uživate i tokom letnjih meseci!

Vaše Apoteke PlusPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top