Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

BiVits – Uzmi zdravlje u svoje ruke!

Nije tajna da se  celokupan svet i izgled svakodnevnice menjaju velikom brzinom. Pojedine promene utiču dobro na nas,  ali na neke ne odreagujemo dobro kako smo  zapravo očekivali. Uprkos raznim promenama kojima smo stalno izloženi, postoji nastojanje ali i navika da u svemu što radimo treba da održimo odgovarajući ritam i  uspostavimo balans.

 

Na šta prvo pomislite kada čujete reč ritam?

Za pojedine ritam predstavlja odsustvo svakodnevnog stresa i uspostavljanje ravnoteže mentalnog zdravlja,  za druge označava postizanje odgovarajućeg ritma u odvijanju fizičkih aktivnosti ili održavanje uravnotežene zdrave ishrane i pravilnog sna.

Uspostavljanje i održavanje ritma u različitim sferama života doprinosi unapređenju zdravlja organizma  i stvaranju osećaja opšteg blagostanja.

Bez obzira na uzrast, životne navike i stanje organizma,  potrebno je da se postaramo da svom telu obezbedimo adekvatnu i izbalansiranu količinu nutrijenata. Pored proteina, masti i ugljenih hidrata koji čine osnov ishrane, za zdravlje i normalno funckionisanje organizma neophodan je i adekvatan unos vitamina i minerala, molekula koji se jednim imenom nazivaju mikronutrijenti.

 

Šta su vitamini i minerali?

Vitamini i minerali  predstavljaju esencijalne nutrijente.  Humani organizam nema sposobnost da ih sintetiše, pa se adekvatna količina ovih nutrijenata mora obezbediti putem ishrane i suplementacijom.

Vitamini i minerali učestvuju u velikom broju biohemijskih procesa u organizmu. Većina njih neophodna je za funkcionisanje enzimskih reakcija u najrazličitijim procesima poput proizvodnje energije i metabolizma, sinteze proteina, aktivnosti imunološkog sistema, kontrakciji i relaksaciji mišića, nervnoj funkciji i prenosu impulsa,  kao i mnogih drugih.

Od ranog detinjsta su nas učili da raznovrsna ishrana, bogata povrćem i voćem, doprinosi zdravlju, normalnom rastu i razvoju jer obezbeđuje organizmu potrebne hranljive sastojke. Uprkos velikim napretku čovečanstva, pokazano je da moderan način života, stres, loš san kao i sve veća zastupljenost neadekvatne ishrane utiču na pojavu nedostatka vitamina i minerala kod velikog procenta populacije, a loš nutritivni status se odražava na zdravlje gotovo svih organa.

 

Mikronutrijenti od životnog značaja

Prethodna godina i postojeća pandemija virusa COVID -19, posebno nas je naučila da primena vitamina i minerala može smanjiti rizik za razvoj različitih bolesti, doprinosi podizanju energije, podržava dobro mentalno zdravlje i ojačava imunološki sistem. Kroz veliki broj kliničkih studija, pokazano je da deficit pojedinih vitamina i minerala može povećati šansu za oboljevanje od postojećeg virusa ali i mnogih drugih bolesti.

Zbog mnogobrojnih pozitivnih efekata na organizam,  sve veća pažnja se posvećuje pravilnoj ishrani i konzumiranju vitamina i minerala. Pravilna ishrana kombinovana sa primenom odgovarajućih dijetetskih suplemenata obezbeđuje adekvatnu količinu vitamina koji su potrebni organizmu.

 

Uzmi zdravlje u svoje ruke i upoznaj novu liniju vitamina i minerala

BiVits ACTIVA vitamini i minerali predstavlja novi, jedinstveni brend u oblasti suplementacije i proizvodnje dodataka ishrani.

 

BiVits

 

Kreiran je sa ciljem da svojim korisnicima pruži podršku u svakodnevnim aktivnostima i podstakne stvaranje zdravih navika. Na ovaj način, BiVits ACTIVA proizvodi doprinose širenju i održavanju dobrog balansa zdravlja, osećaja sreće i motivacije među populacijom.

U nastojanju da se korisnicima obezbedi besprekorna podrška u očuvanju zdravlja, BiVits ACTIVA proizvodi sadrže aktivne forme nutrijenata vrhunskog kvaliteta, čija je sigurnost i stabilnost utvrđena različitim analizama i testovima, a  efikasnost po zdravlje je naučno dokazana. Primenom jedne tablete BiVits proizvoda u  toku dana obezbeđuje se maksimalni efekat tokom 24h. BiVits ACTIVA proizvodi sadrže 60 tableta u pakovanju, namenjenih za 2 meseca upotrebe.

Želja za usvajanjem novih znanja iz oblasti nutricionizma, kao i želja za konstantnim napredovanjem, doprinela je stvaranju autentične BiVits ACTIVA linije koja predstavlja sinonim za kvalitet, stabilnost i visoku potentnost proizvoda.

 

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top