Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Da li će ovaj mesec biti sezona virusa ili sezona slavlja dosta zavisi i od Vas

Setite se, zdravlje na usta ulazi i čovek je rođen da bi se kretao, a ne da bi sedeo. Rizikujete previše ako ne poslušate ove savete. Za većinu bolesti je upravo ovo ključ i prevencije i ozdravljenja, odnosno, sprečavanje komplikacija. Ovog meseca je aktuelan Svetski dan borbe protvi dijabetesa. I ako nemate ovu bolest, saznajte što više o njoj, jer možda ćete je dobiti, naročito ako imate nezdrave životne navike.  Statistika je poražavajuća.Novembar akcija Apoteka PLUS

Ono što je korisnicima usluga Apoteka PLUS već poznato – svakog meseca izlazi novi mesečnik sa savetima i popustima za aktuelne proizvode. Tokom novembra su na popustu upravo proizvodi koji vam mogu pomoći da prođete bez viroza, kako biste u zdravlju i lepom raspoloženju krenuli u sezonu slava i slavlja.

Na popustu do 20% su proizvodi i za odrasle i za decu. Postoji i posebna ponuda za obolele od dijabetesa, kao i specijalna ponuda za učesnike programa Roditelj PLUS.

Još uvek je aktuelan poklon projekat Roditelj PLUS, s tim da postoji novina! Ovim projektom su sada obuhvaćeni i roditelji dece do 6 meseci starosti. Naime, dešavalo se da nam se jave roditelji koji nisu na vreme saznali za projekat i želeli smo da i njima izađemo u susret. Projekat će trajati još minimum godinu dana i sve trudnice imaju dovoljno vremena da skupe bodove i dođu do poklon torbe pune iznenađenja.

Uzmite svoje primerak mesečnika u apoteci ili ga pročitajte online. Pišemo o novim terapijskim mogućnostima za obolele od dijabetesa, kako da se izborite sa trećim krajnikom, kako da zdravo mršavite uz pomoć probiotika i o samodisciplini, slaboj tački obolelih od dijabetesa, doduše, i druge populacije.

Pratite nas na društvenim mrežama, , gde objavljujemo i tekstove koji se ne nalaze u mesečniku, kao i druge zanimljive informacije. Prisutni smo na Fejsbuku, a od ovg meseca nas možete naći i na Instagramu.

Zdravo da ste!Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top