Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Kad vas proleće ostavi bez daha

Da li nam proleće ometa disanje?

Iako smo termostate, na našim grejnim uređajima, već odavno isključili, a priroda se pobrinula da nam izdašno daruje opojne mirise, nekima od nas proleće nije donelo uživanje kada je u pitanju svež vazduh. Alergeni u povišenoj koncentraciji doveli su do toga da je ugroženo zdravlje, što ometa svakodnevne aktivnosti, bilo da je u pitanju kijavica, svrab, crvenilo, suzenje očiju, lupanje srca ili otežano disanje i osećaj gušenja. Promenljive vremenske prilike nepovoljno utiču i na hronična oboljenja, što odlično zna svaki naš farmaceut. 

Mesec maj u svetu je u znaku dana posvećenih pacijentima sa sledećim dijagnozama: astma i hipertenzija, a poslednjeg dana meseca obeležava se borba protiv duvanskog dima. Međutim, Apoteke PLUS su svesne da je svaki dan posvećen savetovanju o prevenciji i terapiji. Svakodnevno ulažemo velike napore kako bi naši pacijenti mogli da ostvare disanje punim plućima.

I maj je mesec kada mislimo na vas i zato su pred vama popusti i pogodnosti, koje smo za vas brižljivo osmislili kako bi vam život bio lakši i lepši. Pored toga, tu su i naši saveti, nastali na osnovu višegodišnje prakse, koje vam, kao i uvek, nesebično delimo.

Podsećamo da je i dalje aktuelna akcija 3+1 za sve one koji znaju koliko im znači Kartica zdravlja .

U ovom izdanju nismo zaboravili ni popuste za članove našeg kluba Roditelj PLUS * koji sve svoje dileme, vezane za odrastanje dece, mogu da razreše za recepturom svake Apoteke PLUS, gde na raspolaganju stoji ljubazni i stručni farmaceut. Takođe, u novom broju našeg mesečnika svaki roditelj može saznati koliko je važno da beba bude izložena mikroorganizmima, već od prvog dana života, kako bi se imuni sistem pravilno formirao. Boravak u prirodi stimuliše rast i razvoj deteta, a lepi dani su pred nama.

Radujte se i sada kada je došlo proleće i ne zaboravite da uvek možete da se oslonite na nas!

Kako biste u kontinuitetu mogli da koristite pogodnosti koje nude Apoteke PLUS, pratite profile na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Apoteke PLUS su tu da vašem životu donesu kvalitet plus!

 

*  Član kluba Roditelj PLUS postajete ukoliko čekate prinovu ili već imate bebu uzrasta do šest meseci. Apoteke PLUS nude mogućnost da dobijete poklon torbu za kolica punu iznenađenja. U njoj su uzorci, proizvodi, knjiga na 90 strana sa savetima stručnjaka i 40 vaučera sa popustima i gratisima.

 

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top