Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Neka ni oktobar ne utiče na vaše zdravlje…

Dok gazite po opalom lišću i uživate u zracima jesenjeg sunca, trebalo bi da razmislite da li ste preduzeli sve što je u vašoj moći da zaštitite zdravlje, posebno sada, kada je stigao oktobar i spoljašnje temperature počinju da opadaju. Treba da brinete o sebi i pre nego što počnete da preskačete udubljenja ispunjena vodom od kiša, koje nas ni ove jeseni sigurno neće štedeti. ApotekaPLUS-oktobar

Treba da imate u vidu i da ste u zatvorenom prostoru, javnom prevozu, poslovnim prostorijama, ali i u svojim kućama i stanovima više izloženi napadima virusa i bakterija čija koncentracija se u ovom periodu godine povećava.

Nekima od vas biće potrebna pomoć kod prehlade ili kašlja, podizanja imuniteta, podrške sistemu za varenje, uspavljivanja ili pokretljivosti kostiju i zglobova. Ne zaboravite ni svoju kožu, kojoj je potrebna dodatna nega u hladnijim danima.

Uzimajući sve u obzir, svesni da su naši saveti preko potrebni, za Vas smo brižljivo pripremili posebnu ponudu, kako biste sprečili pojavu infekcija, sačuvali zdravlje i održali druga, hronična stanja pod kontrolom. Zato su vam na raspolaganju novi popusti i pogodnosti posebno osmišljeni za oktobar .

Biti roditelj nikad nije bilo lako. Posebno je kompleksno kada se nalazimo između poslovnih i privatnih obaveza. Pitamo se kako da napravimo ravnotežu i odgovorimo svakom zadatku koji se ispred nas postavlja. Mislili smo i na članove našeg kluba Roditelj PLUS , koji su zabrinuti kako da održe imunitet svoje dece na dovoljnom nivou, da mogu da se suoče sa svim izazovima. Za njih smo pripremili posebne pogodnosti i ovog meseca.

Podsećamo da je i dalje aktuelna akcija 3+1 za sve one koji znaju koliko im znači Kartica zdravlja .

Kako biste stalno mogli da koristite pogodnosti, koje nude Apoteke PLUS, pratite profile na društvenim mrežama: Facebook i Instagram , ili na našem YouTube kanalu.

Svima vama koji posećujete naše apoteke širom Srbije, uvek stojimo na raspolaganju da ponudimo dodatni kvalitet usluge.

Vaše Apoteke plusPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top