Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Šta žene žele?

Ovih dana je bilo aktuelno pitanje: šta žene žele za 8. mart?

Odgovor je jednostavan – isto što i svaki drugi dan. Žele poštovanje, ljubav i znake pažnje koji će pokazati da je najbližima stalo do njih. Ovi znaci pažnje ne moraju biti izraženi ni u nakitu ni u nekim drugim skupim poklonima. Bitno je da su to pravi pokloni, a takve može pokloniti samo onaj ko ih je pažljivo slušao i usput shvatio šta joj je važno ili potrebno. Kad žena dobije takav poklon, nju više gane taj brižni gest pažljivog odabira, nego sam poklon. A, ako se to desilo bez ikakvog povoda, oduševljenje je još veće.Šta žene žele-ApotekaPLUS

Šta žene često zaborave za 8. mart?

Isto što i inače – da vode računa o sebi koliko i o drugima. Kao što raduju druge i bez povoda, tako treba i  sebe. Ako se sitna zadovoljstva češće praktikuju, kvalitet života je značajno bolji, a posledično i zdravlje.  Nekad je dovoljno izdvojiti vreme za predah u kom će se bar u mislima otploviti do svoje oaze mira. Žene, koje su ujedno i majke, treba da uče decu od malih nogu da se strpe sa zahtevima, kad kažu da je došlo vreme da mama predahne. Eto ideje za poklon! Kupite peščani sat i napišite na njemu „maminih pola sata“. To vreme će joj biti dragoceno. Vremenom će deca naučiti da budu strpljiva dok ne iscuri poslednje zrno peska. Biće i zabavno!

Šta mi nudimo ženama za 8. mart?

Isto što i tokom cele godine – razne benefite, savete i popuste po meri Vašeg zdravlja, a od skoro i poklon torbu za novorođenče. Ako ste pažljivo slušali šta Vam je bliska ženska osoba pričala ovih dana, i čuli da se žali kako joj je suva koža – eto još jedne ideje za poklon! Sebamed ima celu liniju za suvu kožu a ovog meseca* su na popustu od 20%:

  • Sebamed losion za telo za suvu kožu – Povećava hidrataciju i elastičnost kože, čineći je glatkom i mekom na dodir.
  • Sebamed dnevna krema za suvu kožu – Omekšava i štiti suvu i oštećenu kožu lica. Uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože.

 šta žene žele-poklon-apotekaPLUS

*ponuda važi do 31. marta 2018.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top