Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Zdravo mršavljenje s nagradom? Moguće je

Mnogi ovaj trenutak posmatraju kao poslednji za početak dijete. Za neke je glavni motiv: smršati pred leto. Drugima je zdravstvena slika nametnula potrebu za dijetom, sve i da imaju savršenu liniju. Zanimljivo je da i jednima i drugima pomoć na putu do cilja može biti isti, jer uzroci njihovih problema imaju dosta toga zajedničkog.

Naime, smanjeni unos vlakana i povećanje udela ugljenih hidrata (šećera) u  ishrani savremenog čoveka doveo je do
dramatičnog porasta gojaznosti, bolesti metabolizma, (dijabetes, policistična bolest jajnika, sterilitet, oslabljen rad štitne žlezde…) kardiovaskularnih bolesti i karcinoma.

Stav savremene dijetoterapije je da je najvažniji oblik preventive povećan unos dijetetskih vlakana. Vlakna, dokazano, ne samo da povećavanju osećaj sitosti, već regulišu i balansiraju masnoće i šećer u krvi. Smatraju se efikasnim i u prevenciji raka debelog creva.

Često nije moguće hranom, ma kako ona bila zdrava i pravilno uneta, dostići onu količinu od 25 do 30 gr dijetetskih vlakana, koliko se preporučuje od strane svetskih ekspertskih grupacija. To je veoma bitan razlog zbog koga bi trebalo dodatno koristiti proizvode koji ih imaju, poput unapređenog preparata Herbafast Lady.

Dijetetska vlakna primenjena pre obroka, će sama svojim volumenom, koji se značajno poveća istovremenim unosom vode, smanjiti osećaj gladi. Daljim tokom kroz digestivni trak čoveka, smanjiće i regulisati povećanu apsorpciju masti i šećer iz obroka. Ovo je posebno važno za vreme ručka i večere i donosi korist kako za one kojima je cilj da smršaju, tako i za one koji žele da poprave svoje zdravlje koje je ugroženo usled nedovoljnog unosa dijetetskih vlakana.

Herbafast Lady sa dijetetskim vlaknima:

  • smanjuje apetit i daje osećaj sitosti koji traje. Smanjuje kalorijski unos i glikemijski indeks (GI) hrane, pa sprečava iznenadne napade gladi, naročito noću
  • omogućava zdravo mršavljenje – normalizuje nivo šećera u krvi, holesterol i trigliceride i smanjuje njihovo taloženje u kritičnim regijama kao što su stomak, bokovi i noge
  • povoljno deluje na varenje, normalizuje pražnjenje creva i sprečava opstipaciju i dijareju
  • normalizuje crevnu floru pa direktno utiče na eliminaciju štetnih sastojaka i toksina
  • štiti imuni sistem koji može biti ozbiljno ugrožen restrikcijskim dijetama

Herbafast® Lady nalazi se u pojedinačnom pakovanju koje sadrži jednu dozu. Novo pakovanje Herbafast® Lady pogodno je za nošenje na posao, put, plažu, u teretanu, kafić… Priprema i doziranje je lako i jednostavno, 1-2 kesice dnevno.

Herbafast® Lady je proizveden u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, dobrom proizvođačkom praksom i HACCP principima i garantuje za kvalitet i bezbednost.

HerbaFast Academy

Veoma je značajna podrška za sve koji se odluče da se pozabave sobom uz Herbafast Lady. Naime, kako mršavljenje iz bilo kog razloga ne može biti zdravo bez izbalansirane ishrane i aktivnosti, svima koji se opredele da istraju na ovom putu i kupe veći broj proizvoda odjednom, omogućeno je da budu deo prve akademije za zdravo mršavljenje!

Najsrećniji će, pored podrške koju čini tim stručnjaka dobiti i nagradno putovanje na Krit za dve osobe!

Prva akademija za zdravo mršavljenje donosi:

  • mesečni plan ishrane – plan ishrane je izradila dr Nela Solar i prilagođen je konzumiranju Herbafast kapsula i/ili Herbafast Fibera.
  • mesečni plan treninga – odvojite bar 5 minuta dnevno za vežbanje sa fitness instruktorkom
  • privilegovano učešće u zatvorenoj FB grupi
  • učešće u nagradnoj igri: letovanje za dvoje na Kritu

Kupite 2 pakovanja Herbafast kapsula i pokrenite zdrave navike, koje Vas dovode do vidljivih rezultata. Ili, kupite odjednom tri pakovanja i učestvujte u nagradnoj igri – putovanje za dvoje na Krit.

Kako bi lakše stigli do cilja, Apoteka PLUS je tokom maja omogućila kupovinu Herbafast Lady kapsula sa 10% popusta. Ekskluzivno, učesnike programa Roditelj PLUS, očekuje popust od 15%.

Važno je da sačuvate račun, na kome se vidi da ste u jednoj nabavci kupili paket od 2 ili 3 proizvoda Herbafast Lady kapsula, i prosledite ga na sajt www.herbafast.com.

Imajte na umu – najveća nagrada koja čeka sve koji istraju u poštovanju pravila izbalansirane ishrane i aktivnosti je zdravo telo.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top