Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Pripremite se za leto i uštedite do 25% ili 50%

Sudeći po naizmeničnim pljuskovima i vrelim danima, leto je već tu. Čak i da idete na odmor i krajem leta, vreme je da se opremi putna apoteka. Prvo, prilika je da uštedite do 25% ili čak 50%, ako ste Roditelj PLUS. Drugo, čak i jednodnevni izlet nosi sa sobom sve rizike i radosti koje možete zateći na dužem putu, pa vredi pročitati savete za sezonu odmora. Ukoliko imate dete, pogledajte i savete za roditelje.

Imate malo vremena? Izaberite neku od tema sada, a kasnije se vratite da pročitate ostatak:

Priprema za put bez stomačnih tegoba

Selen i cink – minerali udruženi, za zdravlje zaduženi

Dijareja – problem koji ne želite na putu

I lepe i zdrave noge

Ima li rešenja protiv nadimanja?

 

Ako ste ljubitelj listanja i čuvanja korisnih tekstova, junski mesečnik sa svim ovim informacijama možete naći u nekoj od 62 Apoteke PLUS, širom Srbije. Onlajn verzija korisnih tekstova objavljenih u junu i proizvoda na popustu nalazi se ovde.

 

Na kraju, jedan kratki savet na dar. Da li je čaša polupuna ili poluprazna?

Dok se jedni raduju lepšem vremenu, drugi se žale na visoke temperature, iako su jedva dočekali leto.

Dakako, ima onih koji zbog zdravstvene slike teže podnose visoke temperature, no, i njima je potrebno da iskoriste duže i sunčane dane, koji će pomoći da se naprave zalihe vitamina D, koje će trošiti tokom jeseni i zime. Svakom je potreban svež vazduh, poželjno morski i šumski, šetnja i ishrana bogata voćem i povrćem, koje sada pristiže.

Što se tiče čaše, nije važno da li je polupuna ili poluprazna. Važno je šta ćete uraditi s njom. Predlažemo da dospete svoje omiljene sastojke i napravite koktel uspomena po svojoj meri. Posavetujte se sa apotekarom oko putne apoteke, za svaki slučaj, i raširite jedra, odnosno pluća i uživajte celo leto!Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top