Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Saveti za roditelje

Farlin – svetski brend sa unikatnim proizvodima za bebe je i u Srbiji

Farlin proizvodi za bebe spadaju u najveće svetske brendove. Ako ih budete pretraživali po različitim kategorijama, videćete da se nalaze na svetskim top listama, zajedno sa proizvođačima koji su u Srbiji simbol za kvalitet. Jedan od razloga za tu poziciju je što je Farlin prepoznatljiv po svojim patentima i velikim ulaganjima u oblast istraživanja i razvoja proizvoda za bebe.

Proizvodi su pažljivo osmišljeni od strane stručnjaka, tako da najbolje odgovaraju na potrebe roditelja i beba, pritom ispunjavajući najstrože EU i USA standarde bezbednosti i kvaliteta. U okviru Farlin grupacije posluje i Farlin klinika čiji specijalisti aktivno učestvuju u razvoju proizvoda namenjenim majkama i bebama. Kao rezultat saradnje tehnologa, dizajnera i lekara nastala je jedna od najvećih paleta proizvoda za majke i bebe – trenutno preko 400 proizvoda (proizvodi za ishranu, odvikavanje od sisanja, negu beba, kolica, nameštaj, igračke, kao i kompletan program za trudnice i dojilje). Farlin je prisutan u 80 zemalja širom sveta.

Kao rezultat višedecenijskog rada usledile su nagrade za dizajn – IF Design Award 2012. i 2016. godine u kategorijama flašica za bebe i stolica za bebe.

Čitajući o svemu ovome, možete se zapitati kolike su cene i tu ćete se iznenaditi. Cenovna politika ide na ruku roditeljima i proizvodi ovog brenda se prodaju po pristupačnim cenama. Farlin proizvodi će sigurno pružiti najviše za uložen novac.

O nivou kvaliteta i inventivnog pristupa, tehničkim mogućnostima i osećaju za dizajn najbolje govori nagrađivan proizvod STOLICA, sa 5 različitih funkcija:

Farlin stolica za hranjenje koja raste sa bebom

Ova stolica za hranjenje će rasti zajedno sa detetom i koristiće kako kod praktičnih tako i kod zabavnih aktivnosti. S obzirom na moderan dizajn i veliku nosivost, dešava se da roditelji odmah kupe dve stolice, kako bi i sami sedeli na jednoj dok hrane bebu.

 

5 načina korišćenja Farlin stolice

 

U kojoj meri je Farlin fokusiran na olakšanje svakodnevnog snalaženja roditelja, govori još jedan nagrađivan proizvod. U pitanju je inovativna flašica koja se može skupiti i spakovati u takav oblik, da je možete staviti u džep. Kad zatreba, lako se pretvori u regularnu, kvalitetnu flašicu.

Farlin sklopiva flašica za bebe

Fokusirani na praktičnost, napravili su i činiju iz koje nema prosipanja hrane. Prevrtanje činije ne dozvoljava jedinstvena vakuumska baza. Sve i da se nagne do kraja, hrana ostaje unutra. Uz ovu činiju, razvijanje samostalnosti kod bebe može da se nastavi uz manje fleka i brisanja podova.

Farlin činija za hranjenje bebe, bez prosipanja

Starajući se o tome da se deca ne opterećuju hemikalijama, proizveli su Farlin tečnost za pranje, koja uklanja pesticide iz voća i povrća, a koristi se i kao deterdžent za pranje flašica.

Farlin tečnost za pranje

 

Pored svega navedenog, Farlin je poznat i po unikatnim proizvodima za mamePrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top