Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Saveti za roditelje

Jedinstvena formula za direktnu borbu sa virusima

Mnogo je načina za borbu sa virusima. Neki su efikasniji od drugih. Kad se odlučuje o kupovini preparata za decu koji pomažu u borbi protiv virusa, podaci o delotvornosti postaju najvažniji i zato ćemo u ovom tekstu obratiti pažnju upravo na njih.Bimunal sirup

Sirup Bimunal je jedinstvenog, prirodnog sastava. Ne sadrži nikakve sastojke koji su potencijalno štetni za decu (konzervanse, hemijske arome, sintetičke boje itd).

Bimunal sirup:

  • skraćuje vreme trajanja prehlade i gripa za dva do četiri dana;
  • ublažava simptome prehlade i gripa uz značajno manju potrebu za primenom lekova protiv temperature;
  • pomaže odbranu od sekundarne bakterijske infekcije, čime se smanjuje potreba za korišćenjem antibiotika.

Da bi se izvukla maksimalna korist Bimunal sirupa, treba ga primeniti odmah pri pojavi prvih simptoma prehlade i gripa. Klinički je dokazano da primenjen u prvih 24 sata nakon pojave simptoma, Bimunal sprečava razvoj infekcije. 

Bimunal sirup se koristi i preventivno, da bi se sprečilo negativno dejstvo štetnih agenasa i ojačao imunitet, naročito u sezoni infekcija. 

Šta Bimunal sirup čini tako posebnim?

Sirup sadrži jedinstven ekstrakt dobijen iz ploda crne zove, najvišeg kvaliteta i visoke koncentracije. Za razliku od cveta zove, ekstrakt ploda zove sadrži jake antioksidanse antocijane – jače i od vitamina C i E. Klinički je dokazano da je ovaj ekstrakt izuzetno efikasan u borbi protiv virusa. Medicinska istraživanja širom Evrope svedoče o zovinom antivirusnom, antibakterijskom i protivupalnom dejstvu.

Pored ekstrakta ploda crne zove, Bimunal sadrži i jedinstven beta-glukan Yestimun, najčistiji ekstrakt beta-glukana, visoke koncentracije, koji stimuliše imunitet u borbi protiv virusa. Tu je i cink, koji dodatno pomaže odbranu organizma.

Svi navedeni sastojci čine kombinaciju u Bimunalu jedinstvenom za borbu protiv virusa koji izazivaju respiratorne infekcije, uz smanjenu potrebu za upotrebom antibiotika, lekova za temperaturu, kapi za nos.

Može i da spreči i da leči

Da sumiramo: u slučaju pojave prvih simptoma prehlade i gripa Bimunal sirup treba dati detetu odmah, u dnevnoj dozi od 15 ml. Dobar je i za prevenciju, jer se uz redovnu primenu ovog sirupa može biti korak ispred prehlade. Za jačanje imuniteta treba primeniti 5 ml sirupa dnevno, u trajanju od najmanje 3 meseca.4you PharmaPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top