Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Saveti za roditelje

Pumpice za izmlazanje

Neizostavni deo dojenja je svakako i proces izmlazanja mleka. U porodilištu će Vam pokazati kako da ručno izmlazate mleko na tradicionlan način, što svakako nije na odmet, ali je danas ovaj proces znatno olakšan zahvaljujući pumpicama za izmlazavanje.

Pumpice za izmlazanje su zgodne u situacijama kada majka nije u prilici da podoji bebu onda kada je potrebno. To se može desiti iz raznih razloga – poseta lekaru, bolest, vraćanje na posao ili zbog neke druge obaveze kojoj beba ne može prisustvovati.

Ako beba treba da se nahrani onda kad majka nije tu, najbolje je da joj se da majčino, a ne bilo koje drugo mleko. Za takve situacije je potrebna priprema. Uz pomoć pumpice za izmlazanje je moguće brzo i efikasno doći do majčinog mleka, bez prosipanja. Kasnije se mleko čuva u sterilnoj posudi bez rizika kontaminacije iz spoljašnje sredine. Uz kupovinu mnogih pumpica se ujedno dobijaju i bočice u kojima se može čuvati mleko u frižideru, a na koje se kasnije može staviti cucla kako bi se dete moglo nahraniti. Pored ovoga, postoje i specijalne kese za čuvanja mleka u zamrzivaču.

Jedan od vodećih proizvođača opreme za majke i bebe je Baby Farlin. Farlin brand postoji od 1972. godine i jedan je od vodećih proizvođača bebi opreme u svetu. U Srbiji Baby Farlin uspečno posluje preko 20 godina.

Ovom prilikom Vam predstavljamo Farlin paletu pumpica za izmlazanje. U pitanju su pumpice za izmlazanje različite funkcionalnosti i konstrukcije. Svaka od njih ima svoje prednosti prilikom izmlazanja mleka. Napominjemo da stručnjaci Farlin klinike aktivno učestvuju u dizajnu i razvoju svih modela pumpica za izmlazanje.

Električno-manuelna pumpica za izmlazanje AA-12002 

 

Farlin električno-manuelna pumpica je prva pumpica koju je moguće koristiti i kao električnu i kao manuelnu. Posebno je kreirana da omogući lakše dojenje tako što izmlazanjem viška mleka uspostavlja pravilan ritam dojenja. Poseduje podešavanje za masažu/stimulaciju. Tokom korišćenja nežno oponaša bebino sisanje kako bi se podstaklo prirodno otpuštanje mleka. Moguće je podešavati 9 nivoa sukcije. Pumpicu je moguće uključiti u bilo koji USB izvor napajanja – racunar, laptop, punjač ili eksternu bateriju, što je čini izuzetno pokretljivom i upotrebljivom na najrazličitijim mestima i situacijama. Uz pumpicu u poklon pakovanju dobijaju se Farlin ulošci za grudi.

 

Manuelna pumpica za izmlazanje BF-638P 

U pitanju je najjednostavnija Farlin pumpica za izmlazanje. Krajnje je jednostavna za korišćenje i održavanje. Može se jednostavno sterilisati otkuvavanjem. Dizajnirana je tako da odgovara različitim veličinama i oblicima grudi. Mala je i lako prenosiva.

 

 

Sistem pupica za izmlazanje BF-640 

Sistem pumpica za izmlazanje sastoji se iz dva dela, flašice sa silikonskim uloškom i vakuum pumpice. Koristi se sa obe ruke. Silikonski uložak odgovara različitim veličinama i oblicima grudi, maksimizira prijanjanje i omogućava nesmetan protok mleka.  Bočica za mleko se lako pretvara u flašicu dodavanjem poklopca sa cuclom. Takođe se može sterilisati otkuvavanjem nakon rastavljanja na posebne delove

 

Jednoručna sistem pumpica sa tri poklon boce BF-640A 

Kao što sam naziv govori u pitanju je pumpica koju možete koristiti jednom rukom. Kao i prethodna poseduje prijatan silikonski vakuum koji masira dojku i olakšava izmlazanje. Silikon daje osećaj prirodnog dojenja. Šrafljenjem poklopca sa cuclom na posudu za mleko lako dobijate flašicu za hranjenje Vaše bebe. Uz ovaj model pumpice dobijate i 3 poklon  bočice za odlaganje mleka, koje čuvaju njegovu hranjivost.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top