Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

KAKO SU POVEZANI DOLAZAK LEPOG VREMENA I DISAJNI PROBLEMI

U najboljem slučaju – nisu. Ukoliko ne vodite računa o garderobi tako da budete spremni za naglu promenu vremena, može se desiti da Vas savlada prehlada ili neka virusna infekcija. Ukoliko ste alergični na polen, već su Vam dobro poznati simptomi koji Vas muče i kvare uživanje u divnim prizorima procvetale prirode. U oba slučaja, od pomoći mogu da budu preparati na bazi propolisa, naročito kod dece.

Propomint sprej za decu je formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, islandskog lišaja i N-acetilcisteina i namenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne duplje i desni.

Propomint sprej za decu ublažava simptome koji prate upale grla I krajnika, nadraženo grlo I promuklost, suvi kašalj, oboljenja desni, pojavu afti i sl.

Propolis deluje antivirusno i antibakterijski, smanjuje upale i stimuliše odbrambenu sposobnost organizma.

Islandski lišaj oblaže upaljenu i iritiranu sluznicu usne duplje i ždrela, ublažavajući na taj način suv, nadražajni kašalj, a može pomoći i u stanjima prehlade i gripa, praćenih kašljem i promuklošću.

N-acetilcistein smanjuje viskoznost naku-pljene sluzi i olakšava njeno izlučivanje iz respiratornih organa.

Propomint sprej za decu ne sadrži alkohol, a dodatak meda i arome spearminta, daju mu veoma prijatan ukus.

Bezbedan je za upotrebu već od prve godine života.

Propomint sprej za odrasle se koristi za ublažavanje simptoma koji prate oboljenja desni, sluzokože usta i ždrela, kod odraslih osoba. Sadrži propolis i mentol, deluje antiseptično, smiruje osećaj bola u grlu i otklanja neprijatan zadah iz usta koji potiče od hrane, alkohola ili duvana. Može se koristiti svakodnevno kao osveživač daha.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top