Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

Potrebno Vam je prirodno, a delotvorno rešenje za povišeni holesterol?

Danas znamo da je visok nivo holesterola jedan od najvažnijih faktora rizika za razvoj kardiovaskularnih bolesti. Lekar će Vas uputiti da proverite lipidni status, odnosno kakve su vrednosti holesterola i triglicerida u krvi. I holesterol i trigliceridi imaju svoju funkciju i potrebni su organizmu. Međutim, ako neko u dužem periodu ima povišene vrednosti, postoji rizik od  taloženja lipida u zidu krvnih sudova, što dovodi do povećanog rizika od srčanog i moždanog udara.

Brinite o sebi. Proveravajte lipidni status najmanje jednom godišnje. Vrednosti holesterola i triglicerida u krvi Vam mogu reći dosta o zdravlju Vašeg kardiovaskularnog sistema.

Ukoliko su Vaše vrednosti holesterola i triglicerida granične ili blago povišene, imajte u vidu da postoji način da ih dovedete u normalu i sprečite pogoršanje problema. Pored zdravih životnih navika koje treba da usvojite, postoji i pomoć prirode koju možete naći i u apoteci. Jedno ne isključuje drugo! Zdrav stil života će pomoći da održite poželjno stanje, a pomoć iz prirode, poput Hartikola može uticati na smanjenje vrednosti lipida koji su iznad dozvoljenih granica.

Birajte obroke od industrijski neprerađene hrane i povećajte unos svežeg voća i povrća. Uvedite lagane fizičke holesterol_ApotekaPLUSaktivnosti u vidu pešačenja ili vožnje bicikle, najmanje 30 minuta svakog dana.

Potražite pomoć iz prirode. Monakolin K, koji se dobija fermentacijom crvenog pirinča, je moćan saveznik u borbi sa povišenim holesterolom. Istraživanja su pokazala da nakon 8 nedelja primene može da smanji vrednosti ukupnog holesterola za 26%, vrednost LDL-a ( lošeg holesterola) za 33% i vrednost trigicerida za 20%.

Ekstrakt lista artičoke tradicionalno je poznat po svom povoljnom delovanju na metabolizam masti. Artičoka utiče na smanjenje ukupnog holesterola uz popravljanje odnosa HDL-a i LDL-a.

Monakolin K i ekstrakt lista artičoke osnovni su sastojci Hartikola. S obzirom na  dokazanu efikasnost u snižavanju masnih parametara u krvi i jednostavnu primenu, samo jedne kapsule dnevno, ima značajnu ulogu u prevenciji kardiovaskularnih bolesti.

Kompanija PharmaS  Vam za dve kupljene kutije Hartikola poklanja vaučer za besplatno vađenje krvi i proveru vrednosti lipidnog statusa, kako biste i sami mogli da steknete utisak o dejstvu preparata. Uverite se da se povišen holesterol možete uspešno rešiti prirodnim proizvodom.

Reference:

  1. World Hear Federation, Wikipedia.org
  2. S.C. Quin et al; Elderly Patients with Primary Hyperlipidemia Benefited from Treatment with A Monascus purpureus Rice Preparation; Cirkulation 99 ( 1999); 1123.


Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top