Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Savet

UŽIVAJTE U LETU I PORED PROŠIRENIH VENA

Lepo vreme je počelo, a sa njim bolje raspoloženje i više kretanja. Međutim, upravo sa lepim vremenom tegobe određenog broja ljudi postaju izraženije.

Proširene vene mogu da predstavljaju estetski ali i značajan medicinski problem koji može dovesti do ozbiljnih komplikacija. Osobe sa proširenim venama znaju zašto – bolne, otečene i umorne noge samo su neke od tegoba. Posebnu priču pričaju „spider“ paukolike vene i modrice na bedrima i potkolenicama zbog kojih se jedan broj žena odriče omiljene kratke cvetne haljine. Bolovi i grčevi u nogama, poremećaj venskog protoka, dovode do oštećenja mikrocirkulacije i limfnog sistema. Ono što predstavlja dodatni problem u letnjim danima kod osoba sa proširenim venama su vrućine , kada uticaj toplote i dehidratacije može dovesti do nastanka tromboze.

Apotekaplus-saveti-uzivajte u letu

Promene treba zaustaviti što pre, a vaš lekar i farmaceut će vam dati dobre preporuke. Jedna od opcija za početne faze proširenih vena  svakako su preparati iz Avaricon linije, na bazi trokserutina, koji jača zid krvnog suda, smanjuje osetljivost i propustljivost kapilara, a time smanjuje i početne simptome proširenih vena. Ima venoprotektivno, vazoprotektivno (štiti krvne sudove) i antioksidantno dejstvo, te smanjuje osećaj bola, teških nogu, grčeve, oticanje i nemir nogu.

Avaricon kapsule za sistemsko dejstvo, Avarikon gel sa svojstvom hlađenja i Avaricon krem za negu kože sa pantenolom za lokalno dejstvo na mestu promene predstavljaju jedinstvenu liniju za kompletno dejstvo i preporučuju se  za početne stadijume proširenih vena.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top