Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Da li je preostao još neki neispunjen plan u 2019. godini?

Neispunjen plan svakom od nas donese dozu nervoze i brige. Ali, šta kada nam neki plan pokvari iznenadna promena zdravstvenog stanja? Pomislimo li da je trebalo više pažnje da posvetimo sebi?

Kada u toku godine osmišljavate plan zdrave ishrane, redovnog vežbanja, boravka u prirodi i vremena u krugu porodice? Ukoliko već niste, vreme je da počnete.

ApotekaPLUS-neispunjen plan

Sredinom novembra obeležava se Svetski dan dijabetesa. Komplikacije ovog oboljenja predstavljaju jedan od vodećih uzroka smrtnih ishoda. Ali, posledice se mogu ublažiti ukoliko odlučimo da se više posvetimo potrebama našeg organizma.

Upravo zbog toga, od ovog izdanja, uvodimo novu uslugu za sve verne posetioce naših apoteka, dodatne pogodnosti u okviru Kluba Senior plus. Svakog meseca dobijaćete nove korisne informacije o određenom zdravstvenom stanju, prevenciji i terapiji, a tu su i dodatni popusti. U novembru obrađujemo upravo temu dijabetesa. Možete saznati više o samom oboljenju, kao i kako možete sami da doprinesete kontroli bolesti i sprečite komplikacije. Tako možete sprečiti da se i kod vas pojavi neki neispunjen plan.

Pored toga, za sve naše pacijente, tu je i redovna mesečna ponuda, a u okviru nje možete više saznati o tome koje preparate treba da primenite kada se javi kašalj i prehlada, koji probiotik treba da primenite uz antibiotik, šta možete koristiti u terapiji bola, kako da doprinesete jačanju svog imuniteta, šta da učinite kada vas savlada nervoza i kako da pomognete svom sistemu za varenje.

Najteža uloga od svih je biti roditelj, ali šta ako ste vi Roditelj plus ? Članstvom u našem klubu dobijate pristup savetima i posebnim mesečnim pogodnostima, koje treba da doprinesu da dane roditeljstva proživljavate rasterećenije. U novembru po posebnim nižim cenama nudimo Vam proizvode za najmlađe, kao što su kapi protiv grčeva ili posude za hranjenje, pantenol pogodan za primenu od najranijeg uzrasta, vitamine i minerale za roditelje, trudnice i decu, preparate gvožđa i vlakna u kesicama za bolje varenje i smanjenje telesne mase.

Podsećamo da je i dalje aktuelna akcija 3+1 za sve one koji znaju koliko im znači Kartica zdravlja .

Kako biste stalno mogli da koristite pogodnosti, koje nude Apoteke PLUS, pratite profile na društvenim mrežama: Facebook i Instagram , ili na našem YouTube kanalu.

Posvećeni vašim potrebama, uvek smo na raspolaganju da vam damo pravi savet i preporuku.

Vaše Apoteke plusPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top