Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Saveti i cene, srcu drage

Koja god muka da Vas savlada, kažu: Nemojte da se nervirate, čuvajte srce!

U pravu su, a i dokazano je koliko je snažna veza između srca i mozga. Jedino što nije tako lako promeniti svoj mentalni sklop i savladati reakciju na stres. Moguće je, ali će potrajati. Postoje, srećom, i drugi načini da pomognete srcu da potraje. Pisali smo o njima. Ukoliko je srce već obolelo, zanimaće Vas da saznate više o homocistetinu, s obzirom na njegov direktan toksičan efekat na krvne sudove, kao i kako da snizite njegov nivo.

Mala je verovatnoća da neko ima problem sa srcem ili krvnim sudovima, a da nema aparat za merenje pritiska. S druge strane, velike su šanse da se pogreši pri merenju pritiska i kupovini aparata, ukoliko se nemaju u vidu bitne činjenice za njegovu upotrebu. Ako se pitate koji je aparat za merenje pritiska najbolji za Vas, pročitajte koje su to krupne sitnice koje će pomoći u odluci, a kasnije i u ispravnoj upotrebi.

ApotekaPLUS_Aktuelnosti_Saveti_Srce

 

Stres se često vezuje za posao. Nađite način da se lakše nosite sa njim. Potraga za onim što baš Vama odgovara može potrajati, ali efekti dugo traju. Ukoliko na poslu provodite puno vremena pred ekranom, može doći do zamora očiju. Upoznajte se sa problemom suvog oka, i saznajte kako da sačuvate dobar vid.

Povodom Svetskog dana srca, tokom septembra, u fokusu su sledeći proizvodi: Cardiovitamin, Midol, Hartikol, Alkakaps Omega 3, Magnezijum direkt, Alkakaps Q10 i Magnezijum Marine. Pored njih, tu su i drugi proizvodi sa popustima, a uz neke dolazi i poklon 🙂Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top