Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Da li želite da pričamo o zdravlju ili o bolesti?

Želite da dočekate pozne godine zdravi i vitalni? Hajde da o tome vodimo računa već sad. Vi brinite o sebi, mi ćemo o Vama. U najnovijem magazinu Apoteka PLUS saznaćete kako. magazin Apoteka PLUS

Ovog meseca se obeležava Svetski dan starih. Nek on bude prelomni dan, a svake godine podsetnik da istrajete u zdravim životnim navikama kako biste starili bez tegoba. Za veliki broj bolesti, hrana je zaista lek. Za očuvanje zdravlja i prevenciju komplikacija od bolesti, fizička aktivnost je važan faktor.

Preventiva i redovne kontrole Vam zaista mogu spastiti život. U najnovijem magazinu čitajte o pregledima koje je potrebno da imate nakon četrdesete. Ukoliko imate manje godina, manje je pregleda koji se savetuju jednom godišnje, no i dalje postoji potreba za sistematskom kontrolom zdravlja.

U oktobarskom magazinu Apoteka PLUS je, za sve koji su u programu lojalnosti Kartica zdravlja, predstavljena posebna ponuda za simptome koji se javljaju s godinama. Imajte u vidu – nisu godine krive i ima puno toga što možete uraditi da ih lako nosite.

Pogledajte i koji su drugi proizvodi na akciji. Na ovoj strani ćete videti da su tu preparati za decu, poklon platnena torba za kupovinu Farlin proizvoda za mame, posebna ponuda za učesnike projekta Roditelj PLUS, proizvodi koji pomažu odbrambeni odgovor organizma u borbi sa prehladom i gripom, vitamini i minerali itd.

Ako ste ljubitelj fizičkog listanja, u apotekama potražite najnovijije izdanje. Onlajn verzija se nalazi ovde.

Dozvolite da se zajedno staramo o Vašem zdravlju.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top