Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Farlin platnena torba na poklon

Upoznajte se sa Farlin asortimanom, kupite bar jedan Farlin proizvod za mame i dobićete platnenu torbu na poklon! Akcija važi samo u Apotekama PLUS.

Koliko znate o kompaniji Farlin?

Kompanija Farlin spada u najpoznatije proizvođače proizvode za bebe i mame na svetu. Prepoznatljivi su po svojim patentima i velikim ulaganjima u istraživanje i razvoj, zbog čega su više puta nagrađivani. Srbija je jedna od 80 zemalja u kojima se prodaju Farlin proizvodi. S obzirom na to da se radi o kompaniji sa najraznovrsnijim proizvodima za roditelje i bebe na svetu, neće biti iznenađenje ako za neke od proizvoda nikad niste čuli, a ima ih i kod nas.

Koji se Farlin proizvodi za mame mogu naći u Srbiji?

Krenućemo od proizvoda koji je manje poznat, a veliki je spas za sve mame koje imaju problem sa uvučenim bradavicama – korektor bradavica. Jednostavan je i lak za upotrebu. Farlin pumpica za izvlačenje uvučenih bradavicaKako se mame tek upoznaju sa ovim proizvodom i ne osećaju se prijatno da pričaju s farmaceutom o problemu uvučenih bradavica, može se desiti da ga u nekim apotekama nema, jer se do sada korektor nije tražio. Imajte na umu, farmaceut će ga rado poručiti za Vas, samo mu recite da Vas zanima.

Još jedan proizvod koji vredi otkriti jesu kese za majčino mleko. Vrlo su zgodne za čuvanje mleka u frižideru i/ili zamrzivaču, 100% su bez bisfenola A, sterilisane i napravljene tako da dugo čuvaju hranljivost mleka.

Nekada majke izbegavaju kratke izlaske iz kuće i odvajanje od bebe jer će možda baš tad zatražiti da jede. Dešava se da se moraju odvojiti od bebe i na duži period, kad je izvesno da će neko drugi morati da je nahrani. Da li je tad rešenje adaptirana formula? Možda kravlje mleko? Ni jedno ni drugo. Uvek je najbolje rešenje da beba dobije mamino mleko, a , ukoliko već postoji prethodno sačuvano, to je lako izvodljivo.Farlin kese za čuvanje majčinog mleka

Preskakanje podoja je važna tema i za majke. Mleko će nadolaziti i kad se preskače podoj. Kako bi se izbegao problem sa grudima, mami će značiti da smanji pritisak u dojkama i u tome će joj pomoći izdajanje.

Jedna od metoda koja se koristi je manuelno izdajanje, ali postoji i mnogo konformniji način uz koji je lakše sačuvati mleko za opisane situacije. Pumpice za izmlazanje su već duže vreme prisutne i olakšale su posporođajne dane mnogim mamama koje su ih koristile za izdajanje.

Farlin je jedina kompanija u Srbiji koja ima pumpicu koja može da se koristi i kao električna i kao manuelna. U električnoj varijanti je moguće podesiti 9 nivoa sukcije. Svakoj mami je omogućeno da rad pumpice prilagodi svojim potrebama, a može je koristiti i ako iz bilo kog razloga pumpica ostane bez energije. Punjenje je, inače, moguće i preko adaptera i preko USB-a (uz računar ili eksternu bateriju). Porodilje koje su koristile samo mauelnu pumpicu, znaju kako ruka može da zaboli, naročito ako se pumpica drži samo u jednoj. U tom smislu je električna pumpica nezamenljiva.Farlin pumpice za izmlazanje mleka

Pored ovog, postoje još dva modela jednoručnih Farlin manuelnih pumpica, koje se mogu koristiti jednom rukom. Uz nju se dobijaju jedna, odnosno tri poklon bočice. Zatim, tu je i klasična sistem pumpica koja se, kao i ostale, lako kombinuje sa cuclom i postaje flašica za hranjenje.

Farlin silikonske bradavice su velika pomoć za natekle i iritirane bradavice. Mogu se sterilisati i bezbedne su za bebe, pošto su BPA free.

Ulošci za grudi su dojiljama jako bitni. Sve su čule za jednokratne uloške za grudi, a Farlin ima prijatne i ekstra upijajuće. Ima još nešto – dugotrajne, perive tufere za dojilje, sa odličnom apsorpcijom i ventilacijom.

Tuferi za dojilje

Najprodavaniji postporođajni pojas u Srbiji je upravo Farlinov. U zavisnosti od toga da li je pojas potreban tokom trudnoće ili posle nje, mame se odlučuju za jedan od tri modela, a čak i muškarci imaju svoj omiljen model koji pomaže da se poboljša figura i zategnu mišići.Farlin pojasevi

 

 

A Farlin proizvodi za bebe i decu?

I u ovom segmetnu, Farlin se ističe svojim inovativnim proizvodima. Naravno da imaju i ono što možete očekivati od svih proizvođača proizvoda za negu i/ili opreme za bebe, ali postoje i proizvodi za koje možda niste čuli a veoma su praktični i kvalitetni. To su na primer: Farlin štitnici za kolena za bebe koje počinju da puze (mekani, sa gumenim delovima koji sprečavaju klizanje); Farlin činija koja ne može da se prevrne i iz koje se kašica ne može prosuti; flašica koja se može spakovati u džep i mnogi drugi proizvodi. Pročitajte više o Farlinu i nagrađivanim proizvodima na ovoj stranici.

Kako izgleda Farlin poklon u Apotekama PLUS?

Kao što inače Farlin prati potrebe porodica sa prinovom, tako i pri odabiru poklona nastoji da bude prigodan. Podržavajući upotrebu cegera umesto plastičnih kesa i imajući u vidu da upravo mame često uz bebu nose i nabavku iz prodavnice – Farlin poklanja platnenu torbu uz kupovinu bilo kog Farlin proizvoda za mame. Do poklona se može doći samo u Apotekama PLUS širom Srbije. Ponuda je aktuelna tokom oktobra, novembra i decembra 2018, odnosno, do isteka zaliha poklona.

Farlin poklon torba

Zašto se Farlin platnene torbe poklanjanju samo u Apotekama PLUS?

Farlin i Apoteke PLUS su već dugo partneri u još jednom projektu koji pomaže porodicama sa prinovom – Roditelj PLUS.

U pitanju je poklon projekat koji je do sada obradovao skoro 3000 mama u Srbiji. Roditelji beba do 6 meseci starosti mogu dobiti poklon torbu za kolica, punu iznenađenja. Pročitajte više o projektu na ovoj stranici i imajte u vidu, da je jedno od iznenađenja upravo od kompanije Farlin. Pozitivni komentari o Farlin proizvodima od mama, koje su dobile poklon torbe za kolica, doveo je do nadogradnje saradnje sa kompanijom Famegal, koja uvozi Farlin asortiman, a tako i do ove akcije.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top