Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Danas se odmorite i mislite samo na svoje zdravlje

U kojoj meri nam je jasno koliko je odmor značajan za zdravlje

Koliko dana godišnje provedete na poslu? A koliko dana imate za odmor? Koliko je opasno kada ne slušate signale koje počinje da šalje organizam kada Vam je ugroženo zdravlje?

Da li znate posle koliko pređenih kilometara je potrebno odvesti automobil u servis? Naravno. Većina nas vodi računa da nas naše vozilo „ne izda i ostavi negde nasred puta“. Redovno menjamo istrošene delove i održavamo zdravlje naših četvorotočkaša. Apoteka PLUS-zdravlje

A da li znate kada je vreme da brinemo za sopstveno zdravlje? Tek kada počnemo da osećamo nelagodnosti koje ometaju naše svakodnevne aktivnosti?

Netačan odgovor.

Ubrzani tempo života utiče na potrošnju raspoloživih resursa našeg organizma više nego što je to bio slučaj ranije. Svakodnevne radne i privatne obaveze utiču na naše zdravlje i smanjuju mogućnost da vreme provedemo na kvalitetan način i sa ljudima koji su nam dragi. I pored svih obaveza koje imamo, potrebno je da svakodnevno vodimo računa o ishrani, odmoru i imunitetu.

Zato dobro iskoristite današnji dan! Izađite u prirodu sa svojom porodicom i prijateljima. Opustite se i uživajte u pravoj bezbrižnosti koju nam donose ovakvi neradni dani. Provedite vreme u šetnji na svežem vazduhu, uz smeh i dobro raspoloženje. Danas nemojte misliti o poslu, već isključivo o tome koliko Vam je važno sopstveno zdravlje i šta sve možete učiniti za svoj organizam svakog narednog dana.

Iako nam je savremeni svet doneo mnogo saveta dostupnih „na klik“, nisu svi tačni ni primenljivi u svakodnevnom životu. Za sve pouzdane informacije, koje Vam mogu pomoći da unapredite stanje svog organizma, obratite se najdostupnijem zdravstvenom radniku, Vašem farmaceutu. On je uvek tu da Vam da pravi savet i preporuči bezbedan i delotvoran preparat da održite i unapredite zdravlje.

Neka briga o zdravlju postane Vaša najvažnija dnevna obaveza.

Čestitamo Vam Međunarodni praznik rada!

Vaše Apoteke PlusPrijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top