Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Popusti i pokloni koji bude iz zimskog sna

Dajte šansu februaru da probudi proleće u Vama i imaćete mnogo više energije, volje i snage za sve sa čime se suočavate. Radujte se tome što su dani sve duži, uživajte u filmovima i razgovorima o ljubavi, kojih će biti sada više zbog Dana zaljubljenih. Tu su i popusti s istim povodim, ali i bez njega, kao što je februarska ponuda u Apotekama PLUS koja važi celog meseca.popusti u februaru Apoteka PLUS

Koji su proizvodi deo februarske ponude saznajte u najnovijem mesečniku. Možete ga pročitati online ili preuzeti u nekoj od 70 apoteka sa znakom Apoteka PLUS.

Pišemo o tome koji probiotik se posebno preporučuje uz antibiotik, kako se mogu tretirati zapaljenska stanja sluznice nosa, ulozi melatonina kod nesanice, o značaju cinka za organizam, Roditelj PLUS klubu za nove roditelje, ali i o akciji 3+1 za korisnike Kartice zdavlja i drugim povoljnostima za kupovinu.

Na sajtu Apoteka PLUS Vas čekaju i drugi tekstovi sa brojnim savetima zdravstvenih radnika, kao što su najnoviji na temu očuvanja pH vrednosti kože, zdravom načinu mršavljenja nakon porođaja (važi i za tate), magnezijuma, selena, ulozi roditelja u navikavanju beba na nemlečnu hranu, blagodetima pantenola itd.

Ukoliko čekate bebu ili imate dete do 6 meseci starosti, možete ući u Roditelj PLUS klub i dobiti poklon torbu za kolica punu iznenađenja. U njoj su razni uzorci, proizvodi, knjiga sa savetima i 40 vaučera sa popustima i gratisima.

Kako biste bili u toku sa svim informacijama koje stižu od Apoteka PLUS (popusti, pokloni, saveti, akcije, projekti), pratite Apoteka PLUS profile na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top