Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Vest koja greje: popusti do 20% i pokloni za roditelje novorođenčadi!

Saznajte koja je specijalna ponuda za dame povodom 8. marta, za roditelje novorođenčadi i za sve druge korisnike ApotekaPLUS_pokloni za roditelje novorođenčadiusluga apoteka u martu. Jedan deo svega što su apoteke pripremile je predstavljen u magazinu Apoteka PLUS, koji možete preuzeti u nekoj od 62 apoteke sa znakom Apoteka PLUS širom Srbije ili ga pročitati ovde. Tu Vas čekaju informacije o popustima za aktuelne proizvode, ali i korisni tekstovi poput:

  • Šta žene žele za 8. mart
  • Kako vratiti balans vaginalnoj mikroflori
  • Prirodna pomoć za dobru probavu
  • Prirodno a delotvorno rešenje za povišeni holesterol
  • Nicanje zubića

Predstavljeni su program lojalnosti Kartica Zdravlja, koji već godinama uspešno funkcioniše i projekat Roditelj PLUS, namenjen roditeljima novorođenčadi. Naročito smo srećni zbog stotinak porodica koje smo do sada obradovali poklon torbom za kolica. One već „izlaze“ u šetnju i bivaju svedoci mnogih radosnih trenutaka. Neki od njih su zabeleženi na fotografijama. Jedna takva nam je poklonjena i krasi naslovnu stranu magazina. Koristimo priliku da se zahvalimo porodici Jocković iz Šapca na fotografiji i da poželimo da im dete bude samo izvor ponosa i ljubavi za ceo život.

Imajte na umu da brinete o sebi i svojima, a mi ćemo o Vama. To znači da nam se možete obratiti za savet u svako doba putem rubrike na sajtu pitate za savet i na Fejsbuk stranici, kao i da računate na to da ćemo stalno raditi na formiranju ponude po meri Vašeg zdravlja.

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top