Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Leto je okasnelo, ali su popusti i pokloni već tu!

Ispraćene su junske nepogode i s nestrpljenjem se iščekuju tropski dani. Nadamo se da je i onima, koji su iskoristili deo odmora tokom kišnog perioda, ostalo još slobodnih dana za uživanje u suncu koje stiže. Ono što je već stiglo je letnja akcija u Apotekama PLUS sa poklonima i popustima do 20%, odnosno do 25% za Roditelje PLUS.

Pročitajte najnoviji Apoteka PLUS magazin i saznajte koji su proizvodi na popustu, kako možete doći do poklon torbe za kolica za bebe ili do nesesera za putnu apoteku u koji može stati veliki broj preparata.

 

ApotekaPLUS R torba

ApotekaPLUS-Aktuelnosti jul20018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Čitajte o zdravom mršavljenju, prevenciji plivačkog uha (upala ušiju), kumulativnom efektu sunčanog zračenja, fotostarenju i ostalim faktorima od značaja za sprečavanje štetnih efekata sunčanja, preporukama za putnu apoteku i prevenciji trajnog oštećenja vida.

Ovo je samo deo sadržaja koji vam je dostupan kroz letnji magazin Apoteke PLUS. Preuzmite svoj besplatan primerak u nekoj od 62 apoteke sa znakom Apoteka PLUS širom Srbije ili ga pročitajte online. Na sajtu vas čeka i veliki broj drugih saveta u rubrici „korisno“. Obratite pažnju na one koji su leti najaktuelniji:

Pisali smo i o venama, alergijama, ožiljcima, urogenitalnim infekcijama …

Pratite nas na Fejsbuk stranici Apoteka PLUS i prijavite se na vesti na samom sajtu www.apotekaplus.rs, kako bi dobijali savete i obaveštenja o akcijama redovno i na mejl.

Brinite o sebi i svojima, i uživajte u letu!

Mi smo tu, da brinemo o vama.

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top