Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

TEMPERATURE RASTU ALI NE I CENE

Pred nama su topli dani i puno prilika za uživanje. Pojurite sunce. Nema potrebe plašiti se onog jutarnjeg. Naprotiv, preporučuje se. Pročitajte više o manje poznatim činjenicama o sunčanju, kako biste bezbedno uživali u svim blagodetima koje ono sa sobom nosi.

 
Ukoliko mučite muku sa proširenim venama, zanimaće Vas i tekst na tu temu, s obzirom na to da je leti ovaj problem izraženiji.

 
Jedan deo populacije, naročito onaj koji voli adrenalin, često kao uspomenu na neki događaj dobije ožiljak. On može postati debeo, tvrd i zategnut. A možete i saznati kako to da sprečite, čak i kod dece.

 
Uz leto svakako idu vrućine, mada nije leto krivo za svako preznojavanje. Ukoliko je praćeno promenom raspoloženja, glavoboljom, nesanicom, kardiovaskularnim oboljenjima i nekim drugim komplikacijama , možda se radi o menopauzi. Pisali smo i o toj temi.

 
Kako se leto bude bližilo kraju, neke biljke će početi da cvetaju i zasmetaće onima koji su na njih alergični. Ukoliko znate na šta ste alergični, pogledajte kalendar alergija kako biste videli koliki je stepen rizika narednih dana i pročitajte šta Vam može biti od pomoći u borbi sa simptomima alergije.

 
Prelistavajući Apoteka PLUS katalog naići ćete na sve ove teme i otkriti koji su sve aktuelni proizvodi na popustu. Uz neke ide i poklon 🙂

 
Sakupite lepe uspomene ovog leta!Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top