Brinite o sebi, mi ćemo o vama

PRIJAVA NA VESTI

Aktuelni saveti i ponude

Aktuelnost

Zdravlje za sve

Slavimo zdravlje celog meseca uz savete i popuste! A imamo  i odličan povod za to – Svetski dan zdravlja, koji se obeležava 7. aprila. Ovo je dobar trenutak da preispitate svoje životne navike. Obećajte sebi da ćete više voditi računa o zdravlju. Već danas napravite male promene u dnevnoj rutini, koje će dugoročno doprineti dobrom zdravlju i boljem kvalitetu vašeg života.  ApotekaPLUS-zdravlje

U najnovijem mesečniku ćete videti koji su proizvodi na popustu do 25%. Pogledajte preporuku naših farmaceuta, saznajte koji preparati vam mogu pomoći da ublažite simptome alergije ili prehlade, a šta vam može pomoći kod stomačnih tegoba. Tu su i suplementi vitamina i minerala, kao i proizvodi za zdravu i negovanu kožu. Pišemo o tretmanu oboljenja sinusa i otkrivamo koji je vaš prijatelj za bezbrižne trenutke u prirodi.

Roditelj PLUS klub

Samo za članove Roditelj PLUS kluba, ovog meseca popusti do 20% . Kompletnu ponudu možete pogledati ovde.  Rešavamo dilemu zvanu kravlje mleko i dajemo korisne savete za kupanje beba.

Ako još niste postali Rodiitelj PLUS a čekate bebu ili imate dete do 6 meseci starosti, saznajte ovde kako možete da se pridružite klubu i dobijete poklon torbu za kolica punu iznenađenja. U njoj su razni uzorci, proizvodi, knjiga sa savetima i 40 vaučera sa popustima i gratisima.

Podsećamo da je i dalje aktuelna akcija 3+1 za korisnike Kartice zdavlja, a tu su i druge povoljnosti za kupovinu.

Kako biste bili u toku sa svim informacijama koje stižu od Apoteka PLUS, pratite profile na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Ne zaboravite da je najdostupniji zdravstveni radnik vaš farmaceut. Dolaženjem u istu apoteku, dajete priliku farmaceutu da se bolje upozna sa vašim potrebama i zdravstvenim stanjem. Tako će biti u mogućnosti da vam da još kvalitetniji savet, preporuči promenu u terapiji ili usmeri na posetu lekaru, ako uvidi da je to potrebno. Ako imate neko pitanje ili nedoumicu o pravilnoj upotrebi lekova, između dve posete lekaru, slobodno mu se obratite, a možete posatviti pitanje i ovde.

Dođite u Apoteku PLUS da razgovaramo o zdravlju.

Zdravlje je uvek u modi!

 Prijava na vesti

Aktuelni saveti i ponude

Top